Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Infodag Academie voor Podiumkunsten

Infodag Academie voor Podiumkunsten

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Infodag Academie voor Podiumkunsten

Wie interesse heeft in muziek, woord en/of dans, is op zaterdag 27 april meer dan welkom op de infodag van Aalsterse Academie voor Podiumkunsten. Van 13.30 uur tot 17.30 uur kun je in Utopia terecht om er de sfeer te proeven en het opleidingsaanbod te ontdekken.

De Academie voor Podiumkunsten heeft campussen in Aalst, Denderleeuw en Herzele. In totaal volgen er 1862 leerlingen, tussen de 5 en de 100 jaar, wekelijks les. Het merendeel daarvan, zo’n 1300, volgen les in Aalst. Reden te meer om op zaterdag 27 april de deuren van Utopia (Utopia 1, 9300 Aalst) open te gooien en de uitgebreide werking voor te stellen. Wil jij ook je (podium)talenten komen ontdekken? Kom dan vrijblijvend langs of schrijf je meteen in voor een proefles.

Programma

Van 13.30 tot 17.30 uur kun je doorlopend op ontdekking gaan in het gebouw en kennismaken met het team. Aan hen kun je al jouw inhoudelijke en praktische vragen stellen en de info krijgen die je zoekt. Om 13.30 en om 17 uur zijn er optredens in het atrium.

Proeven en inschrijven

Ben je nog niet helemaal zeker of les volgen bij de Academie voor Podiumkunsten wel iets voor jou is, dan kun je ter plekke ook inschrijven voor een proefles. Er zijn proeflessen voor muziek (verplicht voor je kan inschrijven) en voor dans (optioneel voor je inschrijft). Die vinden plaats in Aalst, Denderleeuw en Herzele tussen 17 tot 22 juni.

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je vanaf 17 juni online inschrijven voor het nieuwe schooljaar via mijnacademie.be.

Alle informatie over de lessen, de inschrijfprocedure en de betalingsmodaliteiten vind je op

utopia.aalst.be/academie-voor-podiumkunsten.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Voorstel afschaffing voetweg 37
Affligem

Voorstel afschaffing voetweg 37

Naast de investeringen in Trage Wegen, wil het Lokaal Bestuur Affligem voetweg 37 in Hekelgem afschaffen. Sinds 2006 kan het Guchtveld gebruikt worden als toegankelijker en veilig alternatief.

Lees meer »
Tornooi van de vriendschap Affligem
Affligem

Tornooi van de vriendschap Affligem

Om het einde van het voetbalseizoen in een sportieve sfeer af te sluiten namen de Affligemse voetbalploegen (Leeuwkens Teralfene, Eendracht Hekelgem en Emi Essene)
deel aan het tornooi van de Vriendschap.

Lees meer »