Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Laadinfrastructuur wordt uitgebreid met acht locaties

Laadinfrastructuur wordt uitgebreid met acht locaties

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Laadinfrastructuur wordt uitgebreid met acht locaties

Het Gemeentebestuur van Affligem plaatst extra laadpalen voor elektrische voertuigen in samenwerking met Total Energies. Deze uitbreiding van het laadnetwerk is een belangrijke stap in de ondersteuning van duurzame mobiliteit en draagt bij aan de inspanningen om de CO2-uitstoot te verminderen.

De installatie van de nieuwe laadpalen zal gebeuren in het Zegershof, Wijk Pelink, Rozenlaan, Molenstraat (carport), Kerkstraat Hekelgem, Langestraat, Kerkplein Essene en in de Portugeesstraat.

Deze locaties zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat er een brede dekking is in de hele gemeente, zodat inwoners en bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot laadfaciliteiten voor hun elektrische voertuigen.

Het Lokaal Bestuur benadrukt het belang van duurzame mobiliteit en de rol van de gemeente bij het faciliteren van elektrisch rijden. Deze uitbreiding van ons laadnetwerk is een belangrijke stap in de richting van een groenere en schonere toekomst voor Affligem. Zo worden onze inwoners aangemoedigd om over te stappen op elektrische voertuigen en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Total Energies zal verantwoordelijk zijn voor de installatie en het onderhoud van de laadpalen en zorgt ervoor dat de faciliteiten voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en gebruiksgemak.

De nieuwe laadpalen zullen beschikbaar zijn voor zowel inwoners als bezoekers, waardoor elektrisch rijden in Affligem nog aantrekkelijker wordt.

Zie jij in jouw buurt nog een mogelijkheid om een laadpaal te plaatsen? Doe zelf een aanvraag op https://www.vlaanderen.be/publieke-laadpaal-aanvragen

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand