Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Cd&v-voorzitter Sammy Mahdi op tournée met het ouderenplan

Cd&v-voorzitter Sammy Mahdi op tournée met het ouderenplan

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Cd&v-voorzitter Sammy Mahdi op tournée met het ouderenplan

Aansluitend op de vierdelige tv-reeks “Club Tijdloos” op Eclips Tv waar Sammy Mahdi in gesprek ging met vier bekende Vlamingen, is de CD&V-voorzitter on the road met zijn ouderentournée in Vlaams-Brabant. Gedurende zijn tournée worden er verschillende onderwerpen aangekaart waar ouderen dagelijks mee kampen en waar CD&V oplossingen voor heeft geformuleerd in haar Ouderenplan “Respect voor Generatie Ervaring”. Ook burgemeester Walter De Donder nam plaats in de Club Tijdloos-zetel als gast voor een panelgesprek over de uitdagingen voor ouderen en hoe hij deze als burgemeester in Affligem aanpakt.

De tv-reeks “Club Tijdloos” met onder andere Martine Jonckheere, Margriet Hermans en Michel Follet, genereerde terecht heel wat media-aandacht. Sammy mahdi: “We zetten ons ouderenplan in de praktijk om en gaan ook de baan op met het plan om ouderen te informeren, maar vooral ook te blijven luisteren naar hun grieven. Deze tournée maakt deel uit van een traject dat lang geleden werd gestart en nog lang niet voorbij is. Als ik met ouderen spreek, stellen ze ook constant nieuwe ideeën voor. Vandaag nog vroeg iemand uit het publiek om opleiding voor ouderen toegankelijker te maken. Een idee dat we zeker meenemen.”

Op 6 februari was Sammy Mahdi te gast in Leuven, op 19 februari in Zaventem en afgelopen woensdag 28 februari maakte de partijvoorzitter een stop in het Vlaams-Brabantse Affligem met zijn ouderentournée. Zowel grote kwesties als kleinere onderwerpen, die niet onbelangrijk zijn, kwamen aan bod. Zowel de pensioenen als op bijvoorbeeld de zitbanken in de publieke ruimte die gemist worden tijdens een wandeling naar de bakker om even tot rust te komen, komen aan bod.

Met “Club Tijdloos” wil CD&V de stem van 55+’ers laten weerklinken en een positief verschil maken voor deze generatie. In het verlengde van de ouderentournée zal er ook een podcast worden uitgebracht, waar je de tv-reeks volledig auditief kan herbeleven.

Website: https://clubtijdloos.be

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Tornooi van de vriendschap Affligem
Affligem

Tornooi van de vriendschap Affligem

Om het einde van het voetbalseizoen in een sportieve sfeer af te sluiten namen de Affligemse voetbalploegen (Leeuwkens Teralfene, Eendracht Hekelgem en Emi Essene)
deel aan het tornooi van de Vriendschap.

Lees meer »
Concertband Teralfene – Sounds 2024
Affligem

Concertband Teralfene – Sounds 2024

De Concertband Teralfene kondigt met trots zijn jaarlijks muzikaal hoogtepunt aan:
‘SOUNDS 2024’. Op zaterdag 25 mei wordt de Sporthal Bellekouter in Affligem opnieuw omgetoverd tot een ware
concertzaal

Lees meer »
Aftrap Hopduvelfeesten
Asse

Aftrap Hopduvelfeesten

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september vinden in Asse opnieuw de tweejaarlijkse Hopduvelfeesten plaats. Optredens o.a. van Pommelien Thijs, Bart Peeters en Les Truttes; lees hier meer voor ticketverkoop.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand