Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Inwonersbevraging beleidsplan ruimte Affligem

Inwonersbevraging beleidsplan ruimte Affligem

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Inwonersbevraging beleidsplan ruimte Affligem
Het Gemeentebestuur van Affligem wil graag weten wat de inwoners willen voor hun gemeente. Daarom zetten ze een grootschalige bevraging op touw.

Met het beleidsplan wil de gemeente een toekomstgerichte visie en actieplan opmaken om haar ruimte klaar te maken voor de volgende generaties. Affligem is historisch gezien een landelijke gemeente met drie woonkernen en veel open ruimte. De bevolking groeide, de bebouwing nam toe maar de beschikbare ruimte niet.

Dit beleidsplan zal de uitdagingen, visie en acties samenvatten voor het ruimtelijk beleid van Affligem. Willen we in de toekomst voor iedereen ruimte om te wonen, werken en leven, dan moeten we daar nu al over nadenken. Tegelijk moeten we ook nadenken over thema’s als huisvesting, klimaat, landelijk karakter, de volgende generaties,…

Dat wil de gemeente Affligem graag in samenspraak met zijn inwoners doen. Na een eerste analyse van de verschillende ruimtelijke uitdagingen, wenst de gemeente Affligem die op de infomarkt één voor één voor te stellen. Infopanelen zullen hierbij een eerste voorstelvisie schetsen voor Affligem.

Klik op de QR-code en doe voor 15 december mee aan de bevraging

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand