Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Bal- en Bewegingsschool Asse bestaat 3 jaar

Bal- en Bewegingsschool Asse bestaat 3 jaar

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Bal- en Bewegingsschool Asse bestaat 3 jaar

3 jaar geleden, midden in de Coronapandemie, werd de gemeente Asse een sportclub rijker. “Het sportaanbod voor de allerkleinsten was sowieso al klein in de regio waardoor we onmiddellijk de steun kregen van de gemeente om onze plannen uit te voeren”, verduidelijkt oprichtster en bezieler van de Bal- en Bewegingsschool Eline Dubin. “Opstarten tijdens de Coronaperiode was zeker een uitdaging maar in het plezier dat de kinderen telkens uitstraalden haalden we week na week de energie om hen hun wekelijks bewegingsmoment te gunnen.”

De Bal- en Bewegingsschool biedt niet alleen groepssessies aan maar voor de jongste sportievelingen zijn er ook kind/oudersessies waarbij vooral de interactie tussen kind en ouder primeert. “Beide concepten vielen onmiddellijk in de smaak en ook nu zijn alle lesreeksen steeds op zeer korte termijn volzet”, vervolledigt Dubin. “Als turnjuf in het lager onderwijs met een specialisatie “Bewegingsrecreatie” ben ik er mij van bewust dat de juiste begeleiding van de kinderen enorm belangrijk is. Gelukkig kunnen we rekenen op een team van ervaren lesgevers die allen in het onderwijs tewerk gesteld zijn of een pedagogisch diploma hebben”.   

Tijdens de krokus- en zomervakantie worden ook 2-daagse sportkampjes georganiseerd voor dezelfde leeftijdsgroepen. Eline Dubin: “Voor vele kinderen is dit dikwijls de eerste “kampervaring” en het is mooi om te zien dat bijna alle kinderen op 2 dagen al wat meer kunnen en durven op het vlak van bewegen, sporten  én functioneren in groep.”

De Bal- en Bewegingsschool organiseert jaarlijks 3 lesreeksen (herfst, winter & lente) van telkens 10 sessies. Elke zaterdag wordt sporthal Waalborre in Asse omgebouwd tot een grote speeltuin waarbij alle facetten van bewegen en sporten aan bod komen. Meer info over de lesreeksen en sportkampjes is terug te vinden via www.b-b-s.be .

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Aankoop extra noodwoning
Affligem

Aankoop extra noodwoning

Het Lokaal Bestuur Affligem beschikt over 3 noodwoningen. Twee daarvan staan in de deelkern Teralfene (Daalstraat 9 – 11) en één in de deelkern Essene (Ternatsestraat 69). Deze drie woningen zijn oudere woningen die stilaan aan renovatie toe zijn.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren