Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

CoderDojo Asse bestaat 5 jaar

CoderDojo Asse bestaat 5 jaar

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

CoderDojo Asse bestaat 5 jaar

CoderDojo Asse bestaat 5 jaar! Maandelijks komen kinderen en jongeren vanaf 8 jaar samen in de bibliotheek van Asse en leren ze programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen, enzovoort.

Ze ontmoeten gelijkgestemde deelnemers en laten elkaar zien waaraan ze gewerkt hebben. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een toffe leerervaring. En dit allemaal dankzij de vrijwilligers die elke maand paraat staan.

CoderDojo wil aan iedereen tonen dat programmeren niet enkel voor nerds is. Hun deelnemers bouwen, met behulp van de vrijwillige coaches, superleuke projecten en zijn daarom het voorbeeld bij uitstek dat technologie tof kan zijn. CoderDojo heeft daarom maar één regel “Above all: be cool!”.

Op zaterdag 13 januari 2024 viert CoderDojo Asse dat het 5 jaar bestaat. Dit met de organisatie van een grote ‘CoderDojo’ op het podium van de cultuurzaal in het cultureel centrum. Aansluitend kunnen de deelnemers tonen wat ze gemaakt hebben tijdens de ‘show and tell’. Er wordt afgesloten met een receptie en taart in de foyer. CoderDojo vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur met aansluitend de show and tell van 16.00 tot 17.00 uur en de receptie.

Iedereen kan deelnemen. Inschrijven is noodzakelijk en kan online via de website van CoderDojo Asse: https://asse.coderdojobelgium.be/deelnemen

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Asse speelt buiten
Asse

Asse speelt buiten

Gemeente Asse ontwierp een eigen buitenspeelkaart. Daarop zijn heel wat speel-, sport- en ontmoetingsplekken in heel Asse te vinden.

Lees meer »
Tornooi van de vriendschap Affligem
Affligem

Tornooi van de vriendschap Affligem

Om het einde van het voetbalseizoen in een sportieve sfeer af te sluiten namen de Affligemse voetbalploegen (Leeuwkens Teralfene, Eendracht Hekelgem en Emi Essene)
deel aan het tornooi van de Vriendschap.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren