Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

De moord op Luigi Da Capo

De moord op Luigi Da Capo

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

De moord op Luigi Da Capo

Op zaterdag 23 maart gaat d’Harmonie Asse in zaal Toverfluit op zoek naar de moordenaar van Luigi Da Capo. En daarbij heeft de harmonie jouw hulp nodig!

Luigi Da Capo is een rijke industrieel van Italiaanse komaf die zijn fortuin gemaakt heeft met de import en export van allerlei goederen. Gefluisterd wordt dat hij af en toe betrokken is in duistere zaakjes en gesjoemel…

Da Capo had kortgeleden het briljante idee opgevat om een deel van zijn enorme fortuin te investeren in d’Harmonie Asse. In de sportwereld waren overnames van clubs door steenrijke zakenmensen schering en inslag, waarom kon het dan niet in de culturele wereld? Luigi Da Capo zou na de overname de nieuwe Voorzitter van de harmonie worden… maar hij werd vermoord.

Enkele weken geleden ontving Da Capo doodsbedreigingen. Da Capo bedacht meteen een plan om te achterhalen wie hem een kopje kleiner wilde maken. Luigi slaagde er ook in zijn moordenaar te ontmaskeren en bedacht een meesterlijk plan om de dader bekend te maken tijdens het concert van d’Harmonie.

Helaas kon Da Capo niet verhinderen dat de moordenaar slaagde in zijn opzet. Met de hulp van het publiek willen de muzikanten van d’Harmonie het mysterie ontrafelen en de dader voor het gerecht brengen!

In dit spannend en moorddadig concert o.l.v. van dirigent Gregory Willems zitten tal van aanwijzingen verborgen. “Wie erin slaagt de moordenaar te ontmaskeren maakt bovendien kans op één van de mooie prijzen.”, aldus Voorzitter Yoeri Vastersavendts.

 

INFO & TICKETS

VVK: 10 EUR – KASSA: 12 EUR

www.dharmonie.be | harmonieasse@gmail.com

Kantoor Vastersavendts (Steenweg 3, 1730 Asse – 02 452 81 68)

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Asse speelt buiten
Asse

Asse speelt buiten

Gemeente Asse ontwierp een eigen buitenspeelkaart. Daarop zijn heel wat speel-, sport- en ontmoetingsplekken in heel Asse te vinden.

Lees meer »
Tornooi van de vriendschap Affligem
Affligem

Tornooi van de vriendschap Affligem

Om het einde van het voetbalseizoen in een sportieve sfeer af te sluiten namen de Affligemse voetbalploegen (Leeuwkens Teralfene, Eendracht Hekelgem en Emi Essene)
deel aan het tornooi van de Vriendschap.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren