Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Hopduvelfeesten Asse

Hopduvelfeesten Asse

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

9 september Dorenweg Asse

Elke 2 jaar, in de even jaren, vinden in Asse op het Boekfosplein de Hopduvelfeesten plaats.

In de oneven jaren organiseert het Hopduvelcomité een ééndaags evenement. Dit jaar verwelkomen zij hun bezoekers graag in het hart van hun organisatie, het Hopveld in Waarbeek.

Op zaterdag 9 september is jong en oud welkom voor een gezellige namiddag in het groen. Van 14u tot 17u staat er heel wat kinderanimatie en interactie op de planning.

Kinderen kunnen plezier beleven tijdens vele creatieve en veelzijdige activiteiten.

Ook aan de volwassenen wordt gedacht met optredens van Radio Rose en een monoloog van Dahlia Pessemiers. Volwassenen kunnen terecht in het Bierdorp met enkele streekbrouwers of ontdekken hoe strooien duvels gemaakt worden en hoe je creatief aan de slag kan met hopperanken. De locatie voor dit alles? De prachtige omgeving van het Hopveld.

Van al die activiteiten krijg je gegarandeerd honger en dorst. Een kant-en-klaar alternatief? El Burro Fantastico staat te popelen om je te verwennen met hartige snacks en Ice Ice Baby legt de zoetekauwen in de watten. Om de dorst te stillen zijn er naast bieren in het Bierdorp ook frisdranken voorzien.

De Hopduvelfeesten hebben plaats in de Dorenweg te Asse.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Aankoop extra noodwoning
Affligem

Aankoop extra noodwoning

Het Lokaal Bestuur Affligem beschikt over 3 noodwoningen. Twee daarvan staan in de deelkern Teralfene (Daalstraat 9 – 11) en één in de deelkern Essene (Ternatsestraat 69). Deze drie woningen zijn oudere woningen die stilaan aan renovatie toe zijn.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren