Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Juve Mollem & Asse-Zellik slaan de handen in mekaar

Juve Mollem & Asse-Zellik slaan de handen in mekaar

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Juve Mollem & Asse-Zellik slaan de handen in mekaar

Met enige trots wordt aangekondigd dat Juve Mollem en Asse-Zellik, de twee grootste voetbalverenigingen van Asse, een intentieverklaring hebben ondertekend om samen aan een nieuwe toekomst te bouwen. 

“Samen zullen wij de mogelijkheden onderzoeken om vanaf komend seizoen 2024-2025 één grote en krachtige voetbalclub te vormen”, klinkt het.

ACHTERGROND

Juve Mollem (°2014) en Asse-Zellik (°2002) hebben elk een unieke geschiedenis en achtergrond in het voetbal in Asse. Beide verenigingen worden echter geconfronteerd met gelijkaardige uitdagingen (infrastructuur, budget, vrijwilligerswerking, …) die de kwaliteit en duurzaamheid van de clubs bedreigen.

SAMEN STERKER

Na vele aangename en construcieve gesprekken tussen vertegenwoordigers van beide clubs, kwamen ze tot een gezamenlijke ambitie: één nieuwe voetbalvereniging binnen de regio Asse.

Missie

“Wij willen een voetbalclub zijn die iedereen, ongeacht niveau, de kans biedt om zich sociaal en sportief te ontwikkelen binnen een leuke, kwalitatieve en veilige omgeving”

Visie

“In Groot-Asse willen we levenslang van voetbal kunnen genieten, waarbij we menselijke en sportieve waarden ontwikkelen en koesteren

Samen willen Juve Mollem en Asse-Zellik een nieuwe toekomst creëren. Niet alleen om uitdagingen aan te gaan, maar vooral om gezamenlijke kansen te omarmen. We willen samen bouwen aan een duurzame, moderne club die kwalitatief en toegankelijk is voor iedereen in Asse.

In lijn met dit streven blijven we voetballen op de velden van de Waalborre en de Kareel. Deze gedeelde focus onderstreept onze toewijding om diverse mogelijkheden te bieden voor spelers en supporters op beide locaties.

We begrijpen dat verandering vragen kan oproepen maar verzekeren jullie dat deze intentieverklaring voortkomt uit het engagement om het beste van beide clubs te behouden terwijl we samenwerken aan groei en vooruitgang.

In de komende weken en maanden zullen we deze intentieverklaring verder uitwerken en hopelijk zullen snel meer details volgen. We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van dit nieuwe project waarin we streven naar een gemeenschap die gebaseerd is op inclusie, kwaliteit en passie voor voetbal.

Samen zullen we geschiedenis schrijven, niet alleen op het veld, maar ook in de harten van iedereen die voetbal omarmt in Asse”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Aankoop extra noodwoning
Affligem

Aankoop extra noodwoning

Het Lokaal Bestuur Affligem beschikt over 3 noodwoningen. Twee daarvan staan in de deelkern Teralfene (Daalstraat 9 – 11) en één in de deelkern Essene (Ternatsestraat 69). Deze drie woningen zijn oudere woningen die stilaan aan renovatie toe zijn.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren