Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Lokaal kunstenaarstalent gezocht voor Tour Elentrik

Lokaal kunstenaarstalent gezocht voor Tour Elentrik

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Lokaal kunstenaarstalent gezocht voor Tour Elentrik

Kan je goed tekenen of schilderen, en droomde je er altijd al van om jouw kunstwerk in het straatbeeld te zien? Dan is dit jouw kans, want Gemeente Asse zoekt nieuwe kunstenaars om nutskasten op te vrolijken tijdens de derde editie van Tour Elentrik.

Tour Elentrik is een street-artproject, waarbij nutskasten worden opgesmukt met een kunstwerk of tekening van een lokaal talent. Een unieke manier om het straatbeeld op te fleuren. Gemeente Asse werkt hiervoor samen met Treepack. Na Asse-centrum en Zellik, is Mollem aan de beurt voor een derde editie met 5 locaties. Benieuwd? Ontdek meer over de vorige edities via www.asse.be/street-art.

Knipoog

Voor deze derde editie is het thema ‘knipoog’. Dat kan letterlijk of figuurlijk zijn: een knipoog naar de omgeving, naar de geschiedenis, … Uit de inzendingen worden 5 artiesten geselecteerd. Ben je erbij? Dan krijgt jouw werk een plek in Mollem en op het digitale platform streetartcities.com.

Schrijf je in

Zin om zelf je ontwerp op een kastje aan te brengen? Bezorg dan een foto of schets van een werk in jouw stijl. Het hoeft nog geen ontwerp in het thema te zijn, daarvoor organiseert de Gemeente Asse een workshop op zaterdag 23 maart van 11.00 tot 16.00 uur, onder begeleiding van Treepack. Het schilderen zelf vindt plaats in de week van 27 april tot 5 mei.

Kan je goed tekenen of schilderen en ben je minimum 16 jaar? Ben je vrij voor een ontwerpworkshop op zaterdag 23 maart en kan je jouw ontwerp aanbrengen in de week van 27 april tot 5 mei?
Schrijf je dan voor 8 maart in via www.asse.be/tour-elentrik.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren