Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe app om Assese werkgevers en werkzoekenden samen te brengen

Nieuwe app om Assese werkgevers en werkzoekenden samen te brengen

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

De zoektocht naar geschikte werknemers of vrijwilligers is vandaag een hele uitdaging. MLJ Solutions BV zet met de app ‘My Local Job’ het klassieke wervingsproces volledig op zijn kop: korte en krachtige vacatures en snel en laagdrempelig solliciteren door te ‘swipen’. Dit alles met de klassieke laatste schakel op de eerste plaats: het persoonlijk gesprek. Zo biedt My Local Job een toegankelijke manier om met elkaar in contact te treden, zonder curriculum vitae of motivatiebrief.

De gemeente Asse heeft als eerste gemeente in de provincie Vlaams-Brabant de kans om haar lokale economie met deze applicatie op een zeer tastbare en langdurige manier te ondersteunen. Het gemeentebestuur financiert de komende 2 jaar het gebruik van de app, waardoor Assese bedrijven, handelaars en organisaties volledig gratis vacatures kunnen opladen en snel personeel of vrijwilligers kunnen vinden via de app.

De applicatie fungeert als een digitale ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden, maar ook voor verenigingen en vrijwilligers. De bandbreedte van My Local Job maakt elke vorm van (vrijwilligers)werk (kort, lang), voor elk statuut (vast, flexi, student, zelfstandige, stagiair, vrijwilliger,…), mogelijk.

“Met My Local Job streven we ernaar werknemers en vrijwilligers in contact te brengen met lokale handelaars, bedrijven, verenigingen en scholen”, zegt Sigrid Goethals, schepen van lokale economie. “De keuze om mee in dit verhaal te stappen was dan ook snel gemaakt. Dat we dit als eerste gemeente van de provincie Vlaams-Brabant mogen doen, en zo voor een primeur zorgen, is mooi meegenomen.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Aankoop extra noodwoning
Affligem

Aankoop extra noodwoning

Het Lokaal Bestuur Affligem beschikt over 3 noodwoningen. Twee daarvan staan in de deelkern Teralfene (Daalstraat 9 – 11) en één in de deelkern Essene (Ternatsestraat 69). Deze drie woningen zijn oudere woningen die stilaan aan renovatie toe zijn.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren