Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Novastar, Kamal Kharmach, Kommil Foo en de Frivale Framboos in Cultuurcentrum Asse

Novastar, Kamal Kharmach, Kommil Foo en de Frivale Framboos in Cultuurcentrum Asse

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Novastar, Kamal Kharmach, Kommil Foo en de Frivale Framboos in Cultuurcentrum Asse

Cultuurcentrum Asse communiceert dezer dagen haar nieuw aanbod voor volgend seizoen. Onder andere Novastar, Kamal Kharmach met zijn eindejaarsconference, Kommil Foo, Hugo Sigal, Arnout Van den Bossche en het afscheid van De Frivole Framboos kregen een plaats in het programma. De ticketverkoop start op zaterdag 15 juni om 08.00 uur via www.ccasse.be.

Met het verspreiden van de seizoensbrochure stelt cultuurcentrum Asse haar aanbod voor het seizoen 2024 – 2025 voor.

Heel wat muziek volgend werkjaar. Venus In Flames (in de kerk van Mollem), Barbara Dex en Novastar vieren een jubileum. De band rond Guy Swinnen en Patrick Riguelle brengt een eerbetoon aan Bruce Springsteen. De VRT bigband en Frank Mercelis pakken het oeuvre van Charles Aznavour aan. Sabien Tiels duikt in een Italiaans pop-bad, Luc Janssen (Radio 1, Studio Brussel) en Filip Heylens (Les Truttes) stellen een Britpop-avond samen, Kommil Foo maakte een nieuw album en ook de Motown-liefhebbers komen aan hun trekken.   

 

Blijspel

Op het theaterfront komt voor het eerst topacteur Dirk Roofthooft naar Asse. Ook voor Titus Devooght en Robrecht Van den Thoren is het de vuurdoop. Het ijzersterke De Mannschaft komt terug met een resem topacteurs, het Brussels Volkstejoeter is opnieuw op de afspraak en Transparant Muziektheater serveert met ‘Fledermaus Forever’ een blijspel rond de kerstperiode. 

 

Klasse van Asse

Schepen Geert Heyvaert: “Net als de vorige jaren geven we ook talentvolle Assenaren de kans om zich te tonen. Zo stelt ‘De Taalsmid’-gezicht Peter De Rop een comedy-avond voor, opent de jonge pianist Simon-Pierre Pollin de programmatie in de nieuwe vrijetijdssite ’t Gezel, vibrafoniste Katja Maes komt langs met Zsa Zsa Zsu en neemt Lieve De Sadeleer het blokfluit-ensemble Delle Donne Consort op sleeptouw.

 Klasse van Asse’ is een speerpunt voor het bestuur. Je vindt deze beleidslijn ook terug in de tentoonstellingen, het vormingsaanbod en het programma van de bib.“

 

Nieuwe vrijetijdssite ‘t Gezel

Op zaterdag 21 september opent in Zellik de nieuwe vrijetijdssite ’t Gezel de deuren. Naast de vele verenigingen en organisaties die er actief zijn, verzorgen ook CC Asse en de bib enkele avonden.  

De ticketverkoop start op zaterdag 15 juni om 08.00 uur via www.ccasse.be. Om 10.00 uur kan je ook aan de balie tickets kopen. Wie graag over een rolstoelplaats beschikt, contacteert best het cultuurcentrum via info@ccasse.be of T 02/ 456 01 60.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Aftrap Hopduvelfeesten
Asse

Aftrap Hopduvelfeesten

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september vinden in Asse opnieuw de tweejaarlijkse Hopduvelfeesten plaats. Optredens o.a. van Pommelien Thijs, Bart Peeters en Les Truttes; lees hier meer voor ticketverkoop.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Beweegmarkt
Dilbeek

Beweegmarkt

Onder het motto “Bewegen dóet iets met je” vond ook dit jaar weer de Beweegmarkt plaats in Dilbeek.

Lees meer »
Vernielingstocht doorheen Dilbeek
Dilbeek

Vernielingstocht doorheen Dilbeek

Het lijkt erop dat de verkiezingsstrijd is losgebroken in de laatste aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. ‘s Nachts werden verschillende verkiezingsborden van N-VA beklad door vandalen.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren