Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Speel-o-theek Asse verhuist

Speel-o-theek Asse verhuist

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Speel-o-theek Asse verhuist

Sinds lange tijd kunnen Assenaren speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar lenen in de Speel-o-theek, een bibliotheek voor speelgoed. Tot einde oktober bevindt de Speel-o-theek zich in de Bergestraat in Asse.

Daarna verhuist het initiatief naar de bibliotheken van Asse en Zellik. Het gebouw in de Bergestraat is in slechte staat, dus werd er al een tijdje uitgekeken naar een nieuwe locatie voor de Speel-o-theek. Vanaf november kan men vaker en flexibeler materiaal lenen in beide bibliotheken. Vanaf 3 november kan je in de bib van Asse gezelschapsspelletjes en smartgames lenen.

Vanaf januari kan men ook in het filiaal van Zellik terecht voor klein spelmateriaal. Bij de opening van de nieuwe vrijetijdssite ’t Gezel, in het najaar van 2024 in Zellik, krijgt een deel van de Speel-o-theek onderdak in de nieuwe bib en wordt opnieuw voor een volwaardig aanbod gezorgd. De gezelschapsspellen blijven steeds beschikbaar in de bib van Asse. Meer info over de Speel-o-theek en de verhuis lees je op https://www.huisvanhetkindasse.be/speel-o-theek/

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Aankoop extra noodwoning
Affligem

Aankoop extra noodwoning

Het Lokaal Bestuur Affligem beschikt over 3 noodwoningen. Twee daarvan staan in de deelkern Teralfene (Daalstraat 9 – 11) en één in de deelkern Essene (Ternatsestraat 69). Deze drie woningen zijn oudere woningen die stilaan aan renovatie toe zijn.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren