Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Stilte, wij draaien door Vrij & Blij Asse

Stilte, wij draaien door Vrij & Blij Asse

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Stilte, wij draaien door Vrij & Blij Asse

8, 9, 10 en 11 december in CC Asse

Er staat een cameraman op het podium. Mensen lopen over de scène op zoek naar attributen. Sommigen herhalen hun tekst. Anderen vinden het juiste kostuum niet. Druk druk druk… Dat is onder andere wat het publiek zal zien in de nieuwe productie van Toneelkring Vrij & Blij. Naar jaarlijkse gewoonte brengt deze lokale toneelvereniging begin december een meesterstuk van formaat. En dat humor weer de rode draad is, hoeft niet meer gezegd.

Een filmploeg is neergestreken in CC Asse voor het draaien van een langspeelfilm. Het lijkt een fijne gebeurtenis, maar niet alles loopt zoals het zou moeten…Tijdens de opnames blijkt al snel dat er iets serieus mis is met productieleider André. Regisseur Francis is tot over zijn oren verliefd op Lola en Philippe doet er alles aan om zijn carrière een boost te geven. En regieassistent Baptist? Wel ja… die probeert de boel te redden terwijl hij van zijn eigen film droomt.

Deze hilarische komedie, in regie van Stijn De Wolf, zal iedereen kunnen bekoren. Het is lachen vanaf het eerste moment. Met ook af en toe een heel klein beetje drama… Niet te missen dus!

Dolle humor

Rein Roesems, voorzitter van Vrij & Blij: “De keuze van het stuk was snel gemaakt. Een jong, recent en modern stuk van Loge10. Daar was geen twijfelen aan!

‘Stilte, we draaien!’ is een stuk waar we dolle humor combineren met tijdloze en hedendaagse elementen. Het publiek wordt meegenomen in dialogen die van het ene in het andere avontuur over gaan. Een absolute aanrader voor jong en oud. Iedereen van harte welkom!”

Cast

Cast: Peter Esselens, Rein Roesems, Vera Spinnoy, Marleen Wynant, Robin van den Bossche, Jurgen Van Der Burght, Leen De Buel, Pascale De Ridder en Tibo Oeyen

Regie: Stijn De Wolf

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren