Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Uitbater gezocht voor nieuw eetcafé in vrijetijdscentrum ‘t Gezel in Zellik

Uitbater gezocht voor nieuw eetcafé in vrijetijdscentrum 't Gezel in Zellik

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Op 1 september 2024 is het zover. Dan opent ’t Gezel, het nieuwe vrijetijdscentrum in Zellik, zijn deuren. De Gemeente Asse is nog op zoek naar een enthousiaste uitbater voor het eetcafé van dit gebouw.

’t Gezel wordt dé ontmoetingsplaats in het centrum van Zellik, waar het eetcafé een centrale plaats inneemt. In het gloednieuwe moderne gebouw komt de nieuwe bibliotheek, een onthaalbalie met welzijnsloket, een grote cultuurzaal met foyer, een agora en enkele multifunctionele lokalen geschikt voor vergaderingen, workshops, vorming, enzovoort. Aangrenzend is er een jeugdplek met een opnamestudio, een spelotheek en de lokalen voor de Chiro.

Het eetcafé beschikt over een prachtig terras dat grenst aan de gemeentetuin. Het wordt een groene buitenomgeving waar je volop sport en cultuur kan beleven. Vlakbij het terras komt een parkpaviljoen waar buitenoptredens kunnen plaatsvinden.

Meteen als je het gebouw binnenstapt, zie je het eetcafé. Er is een ingerichte keuken, berging en toog. Het eetcafé is volledig bemeubeld en er hangt een gezellige huiselijke sfeer. Je kan er een hapje eten, een koffie drinken, maar ook gezellig een boek lezen of een spel spelen terwijl je van een glaasje geniet.


Vrijheid als uitbater

Als uitbater heb je veel vrijheid in de uitbating. De Gemeente vindt het ook belangrijk dat je bereid bent samen te werken met interne en externe partners om zo het lokale verenigingsleven te ondersteunen.

Deze plek draait om meer dan alleen het serveren van heerlijke drankjes en smakelijke hapjes. De Gemeente wilt een plek creëren waar mensen kunnen ontspannen, lachen en genieten van elkaars gezelschap. Doel is om een omgeving te creëren die de gemeenschap verbindt.

Het is de ideale kans voor mensen met ervaring, en tegelijk ook voor jonge ondernemers die op zoek zijn naar een boeiende en sociale job.


Interesse?

Heb je zin om deze uitdaging aan te gaan en van ’t Gezel een bruisende plek te maken? Waag dan je kans! Via www.asse.be/eetcafe-tgezel vind je het lastenboek waarin ook de procedure voor kandidaatstelling staat beschreven.

Op vrijdag 1 maart om 14.00 uur en donderdag 21 maart om 10.00 uur voorziet de Gemeente Asse een rondleiding in het gebouw voor geïnteresseerden. Inschrijven voor een van deze rondleidingen kan via www.asse.be/eetcafe-tgezel.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Aankoop extra noodwoning
Affligem

Aankoop extra noodwoning

Het Lokaal Bestuur Affligem beschikt over 3 noodwoningen. Twee daarvan staan in de deelkern Teralfene (Daalstraat 9 – 11) en één in de deelkern Essene (Ternatsestraat 69). Deze drie woningen zijn oudere woningen die stilaan aan renovatie toe zijn.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren