Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Uitbater gezocht voor nieuw eetcafé in vrijetijdscentrum ‘t Gezel in Zellik

Uitbater gezocht voor nieuw eetcafé in vrijetijdscentrum 't Gezel in Zellik

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Op 1 september 2024 is het zover. Dan opent ’t Gezel, het nieuwe vrijetijdscentrum in Zellik, zijn deuren. De Gemeente Asse is nog op zoek naar een enthousiaste uitbater voor het eetcafé van dit gebouw.

’t Gezel wordt dé ontmoetingsplaats in het centrum van Zellik, waar het eetcafé een centrale plaats inneemt. In het gloednieuwe moderne gebouw komt de nieuwe bibliotheek, een onthaalbalie met welzijnsloket, een grote cultuurzaal met foyer, een agora en enkele multifunctionele lokalen geschikt voor vergaderingen, workshops, vorming, enzovoort. Aangrenzend is er een jeugdplek met een opnamestudio, een spelotheek en de lokalen voor de Chiro.

Het eetcafé beschikt over een prachtig terras dat grenst aan de gemeentetuin. Het wordt een groene buitenomgeving waar je volop sport en cultuur kan beleven. Vlakbij het terras komt een parkpaviljoen waar buitenoptredens kunnen plaatsvinden.

Meteen als je het gebouw binnenstapt, zie je het eetcafé. Er is een ingerichte keuken, berging en toog. Het eetcafé is volledig bemeubeld en er hangt een gezellige huiselijke sfeer. Je kan er een hapje eten, een koffie drinken, maar ook gezellig een boek lezen of een spel spelen terwijl je van een glaasje geniet.


Vrijheid als uitbater

Als uitbater heb je veel vrijheid in de uitbating. De Gemeente vindt het ook belangrijk dat je bereid bent samen te werken met interne en externe partners om zo het lokale verenigingsleven te ondersteunen.

Deze plek draait om meer dan alleen het serveren van heerlijke drankjes en smakelijke hapjes. De Gemeente wilt een plek creëren waar mensen kunnen ontspannen, lachen en genieten van elkaars gezelschap. Doel is om een omgeving te creëren die de gemeenschap verbindt.

Het is de ideale kans voor mensen met ervaring, en tegelijk ook voor jonge ondernemers die op zoek zijn naar een boeiende en sociale job.


Interesse?

Heb je zin om deze uitdaging aan te gaan en van ’t Gezel een bruisende plek te maken? Waag dan je kans! Via www.asse.be/eetcafe-tgezel vind je het lastenboek waarin ook de procedure voor kandidaatstelling staat beschreven.

Op vrijdag 1 maart om 14.00 uur en donderdag 21 maart om 10.00 uur voorziet de Gemeente Asse een rondleiding in het gebouw voor geïnteresseerden. Inschrijven voor een van deze rondleidingen kan via www.asse.be/eetcafe-tgezel.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Kobbegem Kermis gaat weer voluit
Asse

Kobbegem Kermis gaat weer voluit

Van 19 tot 22 juli vindt in de schaduw van de Mort Subite brouwerij de gezellige, volkse
Kobbegem Kermis weer plaats. Dit jaar staat er een gevarieerd programma klaar voor jong en
oud.

Lees meer »
Asse behaalt label kindvriendelijke gemeente
Asse

Asse behaalt label kindvriendelijke gemeente

Na een intens traject behaalt Asse het label van ‘kindvriendelijke gemeente’. Het label is een erkenning voor steden en gemeenten die een beleid ontwikkelen met kind- en jeugdvriendelijke acties over de beleidsdomeinen heen en daarbij de participatie van kinderen en jongeren centraal stellen. Het label is zes jaar geldig.

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus organiseert VZW Midzomer reeds voor de 31ste keer het dorpsfeest “Midzomer Wambeek”. Eén van de oudste dorpsfeesten uit de ruime omgeving.

Lees meer »
Verbonden met Dilbeek
Dilbeek

Verbonden met Dilbeek

Op 10 juli wordt de bekende slogan ‘Dilbeek, waar Vlamingen thuis zijn’ onder de loep genomen tijdens een verbredende thema-avond in samenwerking met ADVN (Archief voor Nationale Bewegingen).

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Postzegel@telenet.be
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren