Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Volgend weekend ‘Violin in Harmony’

Volgend weekend 'Violin in Harmony'

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Volgend weekend ‘Violin in Harmony’
Tijdens de 18de editie van de succesvolle ‘in Harmony’-concertformule – recent nog genomineerd voor de Vlaamse Cultuurprijzen – deelt harmonie De Gilde uit Asse het podium met Emile Verstraeten. Topviolist, multi-instrumentalist en ‘Ideale Man’ (bij Bart Peeters). Het programma wordt even verrassend als veelzijdig. Met één zekerheid: het dak van CC Asse gaat eraf!
 
Wie doet mee?
De muzikanten van harmonie De Gilde onder leiding van Jan De Maeseneer en De Gildejeugd onder leiding van Johan De Sadeleer krijgen het gezelschap van Emile Verstraeten.
 

Emile Verstraeten
Met een rijke muzikale achtergrond en een breed scala aan invloeden brengt Emile Verstraeten een frisse kijk op de wereld van de vioolmuziek. Het mengen van verschillende genres en stijlen resulteert in een boeiende en bijzonder verrassende muzikale ervaring.
Emile is alomgeprezen in de muziekwereld: naast zijn rol als “Ideale Man” bij Bart Peeters, maakt hij ook deel uit van de band ‘Liefde voor muziek’ (VTM) en ‘Ik vraag het aan’ (VRT 1). En nu op het podium met De Gilde. Bereid je voor op een feestje!

Praktisch
Violin in Harmony’ heeft plaats op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2024 in CC Asse, Huinegem 2-4, Asse.
Tickets via: 
www.ccasse.be/degilde

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Asse speelt buiten
Asse

Asse speelt buiten

Gemeente Asse ontwierp een eigen buitenspeelkaart. Daarop zijn heel wat speel-, sport- en ontmoetingsplekken in heel Asse te vinden.

Lees meer »
Tornooi van de vriendschap Affligem
Affligem

Tornooi van de vriendschap Affligem

Om het einde van het voetbalseizoen in een sportieve sfeer af te sluiten namen de Affligemse voetbalploegen (Leeuwkens Teralfene, Eendracht Hekelgem en Emi Essene)
deel aan het tornooi van de Vriendschap.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren