Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

31ste tweedehands speelgoedbeurs in Dilbeek

31ste tweedehands speelgoedbeurs in Dilbeek

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

31ste tweedehands speelgoedbeurs in Dilbeek

Femma Dilbeek Savio organiseert zaterdag 11 november 2023 voor het 31ste jaar op rij een tweedehands speelgoedbeurs. Dankzij dit initiatief krijgen jaarlijks meer dan 2.000 stukken speelgoed kans op een tweede leven.

Traditiegetrouw wordt de tweedehands speelgoedbeurs van femma Dilbeek Savio op 11 november georganiseerd. Deze beurs is intussen uitgebouwd tot een vaste waarde in Dilbeek dat jaar na jaar honderden kopers naar het Saviocentrum trekt.

Succesvol dankzij vrijwilligers

“De organisatie van onze speelgoedbeurs  vraagt veel voorbereiding vooraf. Gelukkig zijn we met ons vast organisatieteam goed op elkaar ingespeeld en zetten we elkaar in volgens onze talenten” zeggen Katleen en Ilse, trekkers van de werkgroep Speelgoedbeurs.

“Maar op 11 november zijn het onze vrijwilligers die het verschil maken. Zo’n 30 vrijwilligers – waaronder ook kinderen – zetten zich jaarlijks met veel enthousiasme in. Daar zijn wij als organisatie natuurlijk enorm dankbaar voor.”

Tweede leven

Femma Dilbeek Savio staat niet enkel voor leuke activiteiten, maar toont met deze tweedehands speelgoedbeurs dat ze duurzaamheid ook hoog in het vaandel draagt. Tal van speelgoed kan vaak meerdere generaties meegaan. Reden te meer om leuk, degelijk en duurzaam speelgoed de kans te geven op een tweede leven.

Geïnteresseerde kopers zijn op zaterdag 11 november 2023 van harte welkom tussen 13u30 en 15u30 in het Saviocentrum (Stationsstraat 275 in Dilbeek).

Over femma Dilbeek Savio

Femma Dilbeek Savio organiseert verschillende activiteiten door en voor vrouwen. En dit voor jong en oud. Zowel creatieve, culinaire, sportieve als informatieve activiteiten staan op de agenda. Meer info via www.femma.be/nl/groep/dilbeek-savio

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Radio Rand
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
  • Adverteren
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren