Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Een 2de minibus voor vzw Levenslust – BuBaO

Een 2de minibus voor vzw Levenslust - BuBaO

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Een 2de minibus voor vzw Levenslust – BuBaO

De vrienden van Levenslust – BuBaO is een Schepdaalse vereniging die zich tot doel stelt financiële en materiële steun te verlenen aan de Buitengewone Basisschool Levenslust – BuBaO.

Dankzij haar inspanningen, de steun van regionale ondernemers en de samenwerking met de firma Special ad kon ze een 2de minibus ter beschikking stellen van de school.

Het mobiliteitsprobleem en de vraag naar ondersteunend vervoer van de buitengewone lagere school vzw Levenslust – BuBaO wordt hiermee mooi ingevuld. Dankzij de inspanningen en de sponsoring wordt verantwoord en sociaal ondernemen zeer zichtbaar.

De vrienden van Levenslust stellen de minibus 8+1 ter beschikking van de school, zorgen voor alle administratieve en financiële verplichtingen en het nodige onderhoud en de schouwing. Zo zorgen ze er mee voor dat de kinderen van de school op eenvoudige wijze kunnen worden vervoerd tijdens buitenschoolse activiteiten, naar sport-, zee- of bosklassen, naar zwemles en tijdens educatieve uitstappen.

Elk jaar organiseert de vereniging enkele wervende activiteiten om deze steun jaar na jaar financieel te onderbouwen. Ze kunnen hierbij steevast rekenen op de medewerking van vrijwilligers en op de steun van het personeel van de school.

Op donderdag, 28 september 2023 bedanken we graag iedereen die ons doel mee hielp realiseren en wordt de wagen officieel voorgesteld

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Radio Rand
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
  • Adverteren
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren