Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Extra show van afscheidstournee Urbanus aangekondigd in Dilbeek

Extra show van afscheidstournee Urbanus aangekondigd in Dilbeek

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Extra show van afscheidstournee Urbanus aangekondigd in Dilbeek

Tijdens een persmoment in zijn Galmaarden vertelde de comedian afgelopen week op geheel eigen wijze over zijn toekomstige voorstelling. Het wordt een best-of voorstelling waarin hij zijn beste grappen, sketches en liedjes verzamelt. Urbanus komt met deze tournee ook langs in Dilbeek. De initiële voorstelling was op amper een paar dagen tijd uitverkocht. Daarom werd nu een extra show in CC Westrand toegevoegd aan de speellijst, op zondag 6 april 2025. Tickets en info voor Urbanus De Bes Tof in Dilbeek via www.COMEDYSHOWS.be

Urbanus, een levende legende in ons land. Een komische carrière doorheen alle theaters in Vlaanderen en Nederland, hitsingles als “Bakske vol met stro” en “Poesje Stoei”, vier stripreeksen, hoofdrollen in twee van de grootste Vlaamse kaskrakers: Urbanus is de meest gevarieerde artiest die ons land rijk isMomenteel is hij nog tot eind deze maand op tour met zijn voorstelling Bis Bis Bis. “Veel mensen dachten dat dat mijn laatste tournee zou zijn, maar ik doe er dus nog ééntje”. “Ik ga voor de eerste keer in mijn carrière  op zoek naar mijn leukste sketches en stunts uit mijn eigen shows van de jaren ’70 tot nu. Maar uiteraard zal ik daar ook wel nieuwe grappen tussen steken, ik wil mijn publiek altijd blijven verrassen. Bovendien blijft hij een speciale band hebben met Dilbeek. De solocarrière van Urbanus begon in namelijk in het cultureel centrum van Dilbeek, in de toenmalige Jeugdclub. “Ik trad hier op voor 20 man, waarvan de helft familie. De week nadien waren dat er 40, en nog eens later 80. Zo was de trein vertrokken”.

Het is een echt feestjaar voor Urbanus. Hij werd vorige week (7 juni) 75 jaar en daar staat vanalles rond gepland. Zo verscheen er onlangs een verzamel album met Urbanus’ favorietjes, Favoliedjes. Verder gaat hij deze zomer op tour langs de festivals met De Fanfaar. Vandaag kondigde hij dan ook nog eens z’n afscheidstournee aan De Bes Tof. “Als ik te lang zou wachten met een nieuwe show aan te kondigen, dan kan ik enkel spelen in wachtzalen van tandartsen, want dan zijn alle zalen volboekt” grapt Urbanus. In januari 2025 plant hij allerhande try-outs in, om vanaf februari 2025 op tournee te gaan door Vlaanderen. Info, speeldata en tickets via www.COMEDYSHOWS.be

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Postzegel@telenet.be
  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Dilbeek zorgvriendelijke gemeente
Dilbeek

Dilbeek zorgvriendelijke gemeente

Enkele Itterbeekse vrijwilligers slaagden er in om samen met Samana, CM Gezonde Buurten en lokaal dienstencentrum In Kompanie van Dilbeek de eerste “Zorgvriendelijke gemeente” te maken.

Lees meer »
Verbonden met Dilbeek
Dilbeek

Verbonden met Dilbeek

Op 10 juli wordt de bekende slogan ‘Dilbeek, waar Vlamingen thuis zijn’ onder de loep genomen tijdens een verbredende thema-avond in samenwerking met ADVN (Archief voor Nationale Bewegingen).

Lees meer »
  • Adverteren
  • Radio Rand
Zomerbar Hoeve Heierveld
Asse

Zomerbar Hoeve Heierveld

Hoeve Heierveld is een kleinschalige zorghoeve van het MPC Sint Franciscus
gesitueerd in een groene en rustgevende oase te midden van de velden in Asse,
aan de rand van Kobbegem.

Lees meer »
Kobbegem Kermis gaat weer voluit
Asse

Kobbegem Kermis gaat weer voluit

Van 19 tot 22 juli vindt in de schaduw van de Mort Subite brouwerij de gezellige, volkse
Kobbegem Kermis weer plaats. Dit jaar staat er een gevarieerd programma klaar voor jong en
oud.

Lees meer »
  • Adverteren

Wilderspark: voortgang en planning

De aanhoudende ongunstige weersomstandigheden hebben ervoor gezorgd dat het terrein van het Wilderspark sinds november 2023 ontoegankelijk is voor zwaar werkmateriaal waardoor de aannemer geen werken kan uitvoeren.

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren