Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Hoe het staat met de werken op de Baron de Vironlaan

Hoe het staat met de werken op de Baron de Vironlaan

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Hoe het staat met de werken op de Baron de Vironlaan

Dit zijn de volgende stappen van de werken aan de Baron de Vironlaan:

 1. Afwerken parkeervakken: op dit ogenblik worden deze aangelegd in het stuk tussen de Sint-Alenalaan en de Berchemstraat. Hiervoor wordt een mengsel gebruikt van gras en klaver. Om dit mengsel te laten groeien zijn er linten gespannen en er is op deze plaatsen een parkeerverbod.
 2. Afsluiting van het kruispunt met de Berchemstraat: sinds de start van de krokusvakantie wordt er daar ook gewerkt en is doorgaand verkeer niet meer mogelijk. De betonnen boordstenen worden gegoten samen met deze van het stuk van de Baron de Vironlaan dat aansluit op de Ninoofsesteenweg.
 3. Gieten van de betonnen boordstenen: naar schatting vanaf 4 tot 7 maart, vanaf dan is het niet meer mogelijk om op opritten te rijden tot dat de onderlaag asfalt wordt aangebracht. Deze overlast zal iets langer dan een maand duren, dan zal de asfalt worden gegoten. Over de boordstenen rijden kan schade veroorzaken aan de boordsteen, maar ook aan de wagen.
 4. Aansluiting Sint-Alenalaan: omdat inwoners de onveilige aansluiting met de Sint-Alenalaan hebben aangekaart, zal de gemeente een veiliger ontwerp laten uitwerken. Als dat is uitgewerkt, zal het nog op de website van de gemeente Dilbeek verschijnen.

Reeds eerder verschenen over deze werken:

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

 • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Dag van de Dilbekenaar 2024
Dilbeek

Dag van de Dilbekenaar 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 gaat het dak eraf tijdens de nieuwste editie van Dag van de Dilbekenaar. Met Westrand als locatie voor dit gratis volksfeest omdat het cultuurcentrum zijn 50ste verjaardag viert.

Lees meer »
 • Adverteren
 • Radio Rand
 • Adverteren
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
 • Radio Rand
 • Adverteren
 • Radio Rand
 • Adverteren