Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Kijkdag in Breugheldal Dilbeek

Kijkdag in Breugheldal Dilbeek

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Kijkdag in Breugheldal Dilbeek

De kijkdag in Breugheldal  op zaterdag 21/10 werd een groot succes. Honderden bezoekers ontdekten hoe een assistentiewoning er uitziet, op welke dienstverleningen je daar een beroep kunt doen en wat een verblijf kost.  Daarnaast kregen ze uitleg over de activiteiten en diensten die het lokaal dienstencentrum aanbiedt.

Heel veel nieuwsgierigen bezochten ook het lokaal marktje in de hall, waar je allerlei zelfgemaakte producten en handgemaakt moois van lokale talenten kon kopen. Bij  DJ ‘Lady Hill’ kon iedereen een plaatje aanvragen uit 3000 vinylsingeltjes en uiteraard mocht een hapje en een drankje niet ontbreken.

Een meer dan geslaagde activiteit van het Team Ouderenwelzijn Dilbeek in het kader van de seniorenweek, een  jaarlijkse organisatie van de seniorenraad.

Seniorenweek

In het kader van de seniorenweek, kan je woensdag 25/10 vanaf 14u nog deelnemen aan 2  mooie begeleide wandelingen (6 en 9 km) met start in de parochiezaal van St Ulriks Kapelle en de taartjesnamiddag die een half uur later start.

Er zijn ook nog plaatsen voor de film ‘Rebels’ op vrijdag 27/10 om 14u  in het theater van Westrand.  De film gaat over 12 ouderen die zich verzetten tegen betutteling en de manier waarop hun generatie wordt behandeld of genegeerd.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
  • Adverteren
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren