Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe dansschool in Dilbeek: Studio X

Nieuwe dansschool in Dilbeek: Studio X

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwe dansschool in Dilbeek: Studio X

De Dilbeekse dansschool ‘Tendance’ wordt omgetoverd tot ‘Studio X’. De dansschool verandert niet alleen van naam, maar ook van eigenaar. Tessa (25) en Esther (23) dansen zelf al van kleins af aan bij de dansschool, en stappen nu samen in een nieuw avontuur. “We hebben beiden een hart voor Tendance en de leerlingen, we willen dan ook dat de lessen verdergezet kunnen worden, maar dan onder Studio X.”

 

Dansschool ‘Tendance’ heeft een volledig nieuw jasje gekregen. De dansschool wordt overgenomen door twee ambitieuze lesgeefsters. Ze dansten al mee toen ze nog in de kinderschoenen stonden, en staan nu aan het roer van een spannend project. “De dansschool bestaat nu al 15 jaar en we zijn allebei eigenlijk in de beginjaren van Tendance gestart met danslessen volgen”, klinkt het bij Tessa. “We dansen er al van kleins af aan. We hopen een fijne en vertrouwde omgeving te creëren voor dansers, net zoals Tendance dat jarenlang voor ons is geweest”, vult Esther aan.

 

De naam ‘Studio X’ heeft dan ook een subtiele verwijzing naar Tendance. ‘X’ staat in het Romeins voor het cijfer ‘10’, net zoals ‘Ten’ in de naam Tendance. De ‘X’ geeft ook een aura van mysterie en het onbekende af, hiermee willen we aantonen dat we de nadruk leggen op het verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen de wereld van dans. Verder zijn er ook termen waar de ‘X’ in voorkomt, waarbij we ook willen focussen in de dansschool: eXpressie, eXperimenteel, eXclusief enzovoort. Onze slogan luidt dan ook: Dance it, feel it, Xperience it.

 

Tessa geeft ondertussen 7 jaar dansles en Esther 3 jaar. Ze vormen samen met andere lesgevers het kloppende hart achter Studio X. “We willen mensen van alle leeftijden zichzelf laten ontplooien door een variatie van dansstijlen aan te bieden. Daarnaast zouden we een omgeving willen creëren waar dansers zich kunnen ontspannen en nieuwe mensen leren kennen”, aldus de nieuwe eigenaars.

 

Een nieuwe naam, een nieuw logo, nieuwe eigenaars, maar daar stopt het niet. Tessa en Esther willen een nieuwe wind door de dansschool laten waaien, en hopen zo meer dansers aan te trekken. “Er zal een groter aanbod aan dansstijlen zijn en we hopen zo dat dansers zich kunnen specifiëren in hun lievelingsstijl”, zegt Esther. “Graag zouden we naast kinderen ook meer focus willen leggen op jongvolwassenen en volwassenen die graag dansen of in beweging blijven.”

 

De jonge ondernemers zijn volop bezig met het volgende dansjaar te plannen. De danslessen zullen doorgaan in de turnzaal van de lagere school van Regina Caeli Lyceum in Dilbeek. Het lessenrooster zal vanaf begin mei bekend gemaakt worden. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 juni 2024. Het nieuwe dansjaar zal starten in de week van 16 september 2024. Al overtuigd? Haast je dan naar de sociale media van Studio X of www.dansstudiox.be.

 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
  • Adverteren
  • Radio Rand
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
  • Adverteren
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren