Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe sitemanager voor Campus Odisee

Nieuwe sitemanager voor Campus Odisee

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwe sitemanager voor Campus Odisee

Marleen Mostinckx is de nieuwe sitemanager van Odisee-hogeschool campus Dilbeek. Haar voorganger Ghislaine Geerits gaat op pensioen, en verlaat de hogeschool na een carrière van 27 jaar, met twee decennia als sitemanager op de teller.

Sinds 2004 stond Ghislaine Geerits aan het roer als sitemanager van campus Dilbeek, en ze zal er dan ook erg gemist worden. “Haar gedrevenheid en warm hart voor studenten, collega’s én de campus zorgden voor een levendige en mooie campus”, klinkt het bij haar dichte collega’s. Ook Ghislaine zal de campus erg missen, en blikt terug op vele mooie jaren: “Het was een carrière vol variatie en uitdagingen, waarin ik mijn passie en expertise kon delen om het leven en werken op de campus zo aangenaam en professioneel mogelijk te maken. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik kreeg en trots op het resultaat: een prachtige campus waar studenten gedijen, samen met gedreven collega’s.”

 

Verhuis lerarenopleiding als eerste project

Ghislaine Geerits geeft de fakkel door aan Marleen Mostinckx, die vanaf deze maand met volle goesting start aan haar nieuwe functie: “Als sitemanager wil ik inzetten op verbinding en samenwerking met alle betrokkenen, zowel binnen als buiten de campus. Volgend academiejaar verhuist de lerarenopleiding Secundair Onderwijs van Odisee-campus Brussel naar Dilbeek. Dat is meteen een mooi project om vanuit mijn job mee te ondersteunen en waar ik graag mee mijn schouders onder zet.”

Voor Marleen is haar start een volledig nieuw hoofdstuk in haar loopbaan, nadat ze 23 jaar voor de VDAB heeft gewerkt: “De onderwijswereld lijkt me een boeiende en inspirerende werkomgeving. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mij in te werken in mijn nieuwe functie.”

Meer informatie over de verhuis van de lerarenopleiding Secundair Onderwijs naar Dilbeek vind je op odisee.be/leraardilbeek.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
  • Adverteren
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren