Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Steun Krok & Ko’s uitbreiding naar VLEZENBEEK

Steun Krok & Ko's uitbreiding naar VLEZENBEEK

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Steun Krok & Ko’s uitbreiding naar VLEZENBEEK

Krok & Ko, da’s een krokante lunchplek in Itterbeek waar bijzondere mensen lekkere “kroks” serveren voor iedereen in de buurt. Hun missie om sociaal kwetsbare mensen te versterken en betere kansen te bieden in de maatschappij breidt zich nu uit naar Vlezenbeek, namelijk naar het sfeervolle en karaktervolle oud gemeentehuis. Er is echter nog veel werk aan de winkel om van Krok & Ko 2.0 een succesverhaal te maken. Maar daar kan jij bij helpen!

Om extra fondsen in te zamelen voor de opbouwwerken die nog moeten gebeuren, organiseren zij een tombola. Lotjes kunnen naast Krok&Ko in Itterbeek ook gekocht worden in Dorp 17 in Vlezenbeek en op de jaarmarkt van Vlezenbeek.

Wil jij kans maken op geweldige prijzen, koop dan een lotje (of twee, of tien …) aan de kassa van Krok & Ko. Hoe meer lotjes je koopt, hoe groter je kansen om te winnen. Eén lotje kost 5 euro.

De trekking van alle winnaars vindt plaats op zaterdag 21 oktober op de Jaarmarkt van Vlezenbeek, met de burgemeester van Sint-Pieters-Leeuw als eregast. Op deze dag zal Krok & Ko in Itterbeek dan ook uitzonderlijk gesloten zijn, maar je krijgt wel de kans om ons nieuwe pand in Vlezenbeek te verkennen.

Krok & Ko is trouwens nog op zoek naar helpende handen, zowel voor de weekends als voor hun nieuwe vestiging in Vlezenbeek. Interesse om hun team te versterken? Neem eens een kijkje op www.krokenko.be of mail info@krokenko.be

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
  • Adverteren
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren