Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Steun Krok & Ko’s uitbreiding naar VLEZENBEEK

Steun Krok & Ko's uitbreiding naar VLEZENBEEK

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Steun Krok & Ko’s uitbreiding naar VLEZENBEEK

Krok & Ko, da’s een krokante lunchplek in Itterbeek waar bijzondere mensen lekkere “kroks” serveren voor iedereen in de buurt. Hun missie om sociaal kwetsbare mensen te versterken en betere kansen te bieden in de maatschappij breidt zich nu uit naar Vlezenbeek, namelijk naar het sfeervolle en karaktervolle oud gemeentehuis. Er is echter nog veel werk aan de winkel om van Krok & Ko 2.0 een succesverhaal te maken. Maar daar kan jij bij helpen!

Om extra fondsen in te zamelen voor de opbouwwerken die nog moeten gebeuren, organiseren zij een tombola. Lotjes kunnen naast Krok&Ko in Itterbeek ook gekocht worden in Dorp 17 in Vlezenbeek en op de jaarmarkt van Vlezenbeek.

Wil jij kans maken op geweldige prijzen, koop dan een lotje (of twee, of tien …) aan de kassa van Krok & Ko. Hoe meer lotjes je koopt, hoe groter je kansen om te winnen. Eén lotje kost 5 euro.

De trekking van alle winnaars vindt plaats op zaterdag 21 oktober op de Jaarmarkt van Vlezenbeek, met de burgemeester van Sint-Pieters-Leeuw als eregast. Op deze dag zal Krok & Ko in Itterbeek dan ook uitzonderlijk gesloten zijn, maar je krijgt wel de kans om ons nieuwe pand in Vlezenbeek te verkennen.

Krok & Ko is trouwens nog op zoek naar helpende handen, zowel voor de weekends als voor hun nieuwe vestiging in Vlezenbeek. Interesse om hun team te versterken? Neem eens een kijkje op www.krokenko.be of mail info@krokenko.be

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Postzegel@telenet.be
  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen

Wivina Zomert

Op zaterdag 24 augustus 2024 organiseert Parkresidentie Wivina hun eerste editie van ‘Wivina Zomert!’ Dit evenement gaat door in het Wivina Park te Groot-Bijgaarden tussen 10u en 17u

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Zomerspeelplekken Dilbeek
Dilbeek

Zomerspeelplekken Dilbeek

Zomerspeelplekken: dé plek voor alle speelvogels en sportievelingen in Dilbeek.
De zomerspeelplekken zijn ondertussen een vaste waarde in de zomer van Dilbeek.

Lees meer »
  • Adverteren
Nieuwe toegangspoort voor Dilbeek
Dilbeek

Nieuwe toegangspoort voor Dilbeek

De werken aan de Baron de Vironlaan, een belangrijke toegangspoort van Dilbeek, zijn afgerond. Op een periode van ongeveer 10 maanden is de Baron de Vironlaan in een volledig nieuw kleedje gestoken en is deze belangrijke laan omgetoverd tot een volwaardige toegangspoort van Dilbeek.

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus organiseert VZW Midzomer reeds voor de 31ste keer het dorpsfeest “Midzomer Wambeek”. Eén van de oudste dorpsfeesten uit de ruime omgeving.

Lees meer »
Stand van zaken trajectcontroles Asse
Asse

Stand van zaken trajectcontroles Asse

Anderhalf jaar geleden startte het gemeentebestuur van Asse met de aanpak van de verkeersveiligheid en verkeersleefbaarheid op 7 locaties via trajectcontroles op snelheid (zone 30 km/u) en op doorgaand tonnagevervoer (+3.5T).

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Postzegel@telenet.be
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren