Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Unizo Dilbeek heeft een nieuwe voorzitter, Johan Ceuppens

Unizo Dilbeek heeft een nieuwe voorzitter, Johan Ceuppens

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Unizo Dilbeek heeft een nieuwe voorzitter, Johan Ceuppens

Johan Ceuppens wordt de nieuwe voorzitter na het vertrek van Elke Van Verdegem.

Johan, een 43-jarige digitale marketing consultant maakt sinds 2019 deel uit van ons bestuur, en zal in deze nieuwe rol blijven streven naar groei en innovatie voor onze leden en het ondernemerslandschap in Dilbeek.

Johan Ceuppens : “Het is een eer en een voorrecht om vandaag voor jullie te staan als de nieuwe voorzitter van Unizo Dilbeek. Ik wil eerst en vooral Elke Van Verdegem bedanken voor haar gedrevenheid en toewijding het afgelopen jaar. Haar inzet heeft de weg geëffend voor de vele mogelijkheden en kansen die voor ons liggen.

We bevinden ons in een cruciaal jaar. Over slechts twaalf maanden zullen de gemeenteraadsverkiezingen de toekomstige koers van de gemeente Dilbeek bepalen. Deze verkiezingen zijn niet alleen een kans voor burgers om hun stem te laten horen, maar ook voor ons, ondernemers, om duidelijk te maken wat wij verwachten van het toekomstige gemeentebestuur.

Onze lokale economie is de ruggengraat van Dilbeek. Het zijn de bakkers, de kappers, de boetieks, de freelancers, de vrije beroepen en alle andere ondernemers die onze gemeente levendig en dynamisch maken. Maar voor een florerende lokale economie hebben we een beleid nodig dat ons ondersteunt, begrijpt en vooral, naar ons luistert.

Daarom zullen de komende maanden van cruciaal belang zijn voor Unizo Dilbeek. We zullen intensief met alle politieke partijen in dialoog gaan. Ons doel? Zorgen dat het beleid van het toekomstige bestuur rekening houdt met de behoeften, ambities en dromen van onze ondernemers. Want zonder ons, zonder een sterke lokale economie, is er geen welvarend Dilbeek.” Aldus de nieuwe voorzitter Johan Ceuppens.

DUO Dilbeek Wordt Unizo Dilbeek

DUO Dilbeek wordt Unizo Dilbeek

Unizo Dilbeek is de nieuwe benaming van wat voorheen de Dilbeekse Unie van Ondernemers (DUO Dilbeek) was.

Deze naamswijziging is ingevoerd om de lokale betrokkenheid te benadrukken terwijl tegelijkertijd de sterke band met Unizo Vlaams-Brabant & Brussel wordt onderstreept. Het doel is om lokaal herkend te worden als een krachtig merk dat profiteert van de steun en expertise van de grotere Unizo-entiteit.

Met deze verandering hopen we de belangen van onze ondernemers nog beter te behartigen en de zichtbaarheid van Unizo in de regio Dilbeek te versterken.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
  • Adverteren
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
  • Radio Rand
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
  • Adverteren
Asse speelt buiten
Asse

Asse speelt buiten

Gemeente Asse ontwierp een eigen buitenspeelkaart. Daarop zijn heel wat speel-, sport- en ontmoetingsplekken in heel Asse te vinden.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren