Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Vijverfestival zoekt nieuwe medewerkers

Vijverfestival zoekt nieuwe medewerkers

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Vijverfestival zoekt nieuwe medewerkers

Het jaarlijkse Vijverfestival in Dilbeek is op zoek naar nieuwe organisatoren om doorheen het jaar de editie van volgend jaar vorm te geven. “Van handige Harry’s tot sfeermakers: iedereen is welkom”, klinkt het bij de organisatie.

Dat er elk jaar duizenden feestende festivalgangers zich verzamelen rond het kasteel in Dilbeek en daar genieten van twee festivaldagen boordevol plezier, hebben zij te danken aan de honderden vrijwilligers die de dag zelf de kassa’s en togen bemannen, de workshops in het kinderdorp in goede banen leiden, zorgen dat de artiesten goed ontvangen worden en ga zo maar door.

Generatiewissel

Wat veel minder zichtbaar is, is dat aan het organiseren van een festival van die grootteorde maanden organiseren, plannen en vergaderen vooraf gaat. Dat gebeurt door een kleine kern van vrijwilligers binnen de vzw Vijverfestival, die doorheen de jaren aan de nodige verandering onderhevig is. Ook nu kondigt een generatiewissel zich aan. Wat oudgedienden vinden het tijd geworden om hun werkkleding wat rust te gunnen en volgend jaar gewoon als festivalganger op te duiken in Dilbeek.

Nieuwe kernleden

Vandaar deze oproep: het Vijverfestival is op zoek naar nieuwe medewerkers en naar nieuwe kernleden die doorheen het jaar mee willen nadenken over de volgende editie en de toekomst van het festival. Van artiesten boeken, promotiecampagnes in elkaar steken en de plattegrond van ons terrein herdenken tot potentiële sponsors warm maken: voor ieder is er wat wils. Zowel computergenieën, briljante schrijvers, grafici en beeldenschieters als sterke beren met of zonder ruimtelijk inzicht en hand-oogcoördinatie zijn van harte welkom. “Iedereen is welkom”, klinkt het bij de organisatie. “Er zijn taakjes genoeg die doorheen het jaar moeten gebeuren. Je komt terecht in een groep vreemden die doorheen de jaren zelf allemaal vrienden geworden zijn, en waarin plezier maken en het best mogelijke festival organiseren centraal staan.”

Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@vijverfestival.be of check vijverfestival.be/doemee

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
  • Adverteren
  • Radio Rand
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
  • Adverteren
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren