Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Wat je zelf doet doe je meestal beter of toch niet

Wat je zelf doet doe je meestal beter of toch niet

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Wat je zelf doet doe je meestal beter of toch niet

Denk je eraan om een oude hoeve te kopen en te renoveren? Of wil je investeren in een nieuwbouwwoning? Wat je ook kiest, één ding is zeker: beide opties brengen de nodige uitdagingen met zich mee. Daarom organiseert bouwonderneming BATO op woensdag 17 april om 19u een gratis infoavond rond het thema “Nieuwbouw versus Renovatie” en dat in samenwerking met experts uit de bouwsector, BVS, CIB, NAV en Faba.

Wat is beter: een bestaande woning energetisch renoveren tot label D of A of een nieuwbouwwoning kopen? Een dilemma waarover verschillende mythes de ronde doen. En met die hardnekkige mythes wil bouwonderneming BATO komaf maken. Daarom organiseren ze op woensdag 17 april 2024 om 19u een infoavond rond het thema “Nieuwbouw versus Renovatie” en dat in samenwerking met enkele experts uit de bouwsector, BVS, CIB, NAV en Faba.

Welke aanpak is het meest duurzaam, efficiënt en kosteneffectief? Wat zijn de verborgen kosten bij een nieuwbouw? Wat met de energienormen? Hoe maak je een renovatieplan op? Hoe zit het met de fiscaliteit en premies van nieuwbouw en renovaties? Eén voor één vragen die tijdens de infoavond beantwoord zullen worden. Dirk Evenepoel van BATO zal de avond inleiden, waarna architecte Kati Lamens dieper zal ingaan op de praktische overwegingen, financiële implicaties en duurzaamheidsaspecten van beide bouwmethoden. Vervolgens is het tijd voor een debat, waarbij experts Thijs Eeckhaut, Katrien Kempe, Peggy Verzele en Kati Lamens met elkaar in gesprek zullen gaan. Op het einde van de avond volgt nog een Q&A-sessie en een reflectiemoment. Daarbij kan een hapje en een drankje natuurlijk ook niet ontbreken. Het ideale moment om verder te netwerken en de sprekers eventueel vragen te stellen!

Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in via www.batobouw.be/inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt!

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
  • Adverteren
  • Radio Rand
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
  • Adverteren
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren