Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Westrand verbeeldt dit weekend

Westrand verbeeldt dit weekend

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Westrand verbeeldt dit weekend

Wie van tekenen en andere creatieve activiteiten houdt, moet op zaterdag 4 mei in Dilbeek zijn. Tijdens ‘Westrand verbeeldt’ kan je experimenteren met allerlei verschillende technieken en materialen. Iedereen is welkom op deze feestelijke creatieve dag. Voorkennis is niet nodig.

‘Westrand Verbeeldt’ zet het 50-jarige bestaan van het cultuurcentrum op creatieve wijze in de kijker. Beeld je een gebouw in waar iedereen zijn weg vindt tussen potlood, verf, inkt en zoveel meer via fijne workshops, leuke activiteiten en speciale tekenacties.

Je kan onder andere leren tekenen op porselein, borduren op postkaarten, experimenteren met de druktechniek monotype of de vloeibare aquarelverf ecoline. Voor deze betalende activiteiten is op voorhand inschrijven nodig.

Daarnaast zijn er doorlopend ook nog veel gratis ateliers: leer ‘blind’ modeltekenen, beschilder keramiek of laat een kunstenaarsduo jouw (ongewoon) portret tekenen. Je kan ook meewerken aan een gezamenlijk textielwerkje door te tuften en naaien of mee leren tekenen op de ramen van Westrand.

Westrand verbeeldt vindt plaats op zaterdag 4 mei vanaf 13 uur tot 18 uur in Westrand.
Info en inschrijven: www.westrand.be/westrandverbeeldt.
In samenwerking met Avansa Halle-Vilvoorde en Kunstwerkt.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
  • Adverteren
  • Radio Rand
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
  • Adverteren
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren