Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Witte kerst Dilbeek 25 jaar

Witte kerst Dilbeek 25 jaar

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Dit jaar viert de groep Witte kerst op 17 december haar 25-jarig bestaan.

Witte kerst is ontstaan in 1996 in Dilbeek-Savio met als doelstelling een gratis kerstfeest te organiseren voor minderbedeelden, alleenstaanden en eenzamen Het eerste jaar al hebben wij een dertigtal mensen over de vloer gekregen. Na een paar jaar was dit al meer dan honderd! De genodigden worden verwacht rond de middag. Voor diegenen die zich moeilijk kunnen verplaatsen is er een ophaaldienst georganiseerd door vrijwilligers.

Sinds vele jaren mag de groep rekenen op de medewerking van veel vrijwilligers, het gemeentebestuur van Dilbeek en sponsors.

Restaurant De Bijgaarden

Vooral dankzij restaurant De Bijgaarden die dit evenement al voor de 9de keer mee helpt organiseren.

Zij stellen de ganse dag hun infrastructuur en personeel ter beschikking van Witte kerst en ze zorgen voor een driegangenmenu en drank voor een honderdtal genodigden. De namiddag wordt opgevrolijkt door een groep muzikanten en kan er een dansje geplaats worden!

Ook de kinderen worden niet vergeten. Zij krijgen een aangepast menu. Als animatie kunnen ze zich laten schminken (kindergrime) en is er een ballonnenclown aanwezig.  

Geen kerst zonder kerstman. Die komt ook nog langs om een kerstpakket met lekkers te overhandigen aan alle genodigden.

Na een goed gevulde namiddag worden zij opgehaald door onze vrijwilligers en veilig naar huis gebracht.

Koken kost geld

“Maar koken kost geld”, zegt Jacques, De Meulemeester “daarom hebben wij ook een rekening voor zij die een financiële bijdrage willen storten BE 91 0013 1215 5776“.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
  • Adverteren
  • Radio Rand
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
  • Adverteren
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren