Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Zondag 10 september nieuwe Start2Run in Dilbeek

Zondag 10 september nieuwe Start2Run in Dilbeek

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Joggen is een uitstekende sport om aan je conditie en je gezondheid te werken. Heb je nooit gelopen of ben je er al eens aan begonnen maar is het je in je eentje niet gelukt om vol te houden, dan is er goed nieuws. Start2Run maakt dat na twaalf weken, 5 km joggen geen probleem meer is. De trainingen gaan door op zondag- ochtend om 10 uur op Sportcomplex Roelandsveld in Dilbeek en duren ongeveer een uur. Beginnen met lopen lijkt gemakkelijk. Het volhouden niet. Maar dankzij de rustige opbouw van het Start2Run-programma, de persoonlijke begeleiding door ervaren running coaches en de steun van de groep lotgenoten die allemaal hetzelfde doel hebben, lukt het zeker om vol te houden. De prijs voor de lessenreeks (10/9 – 26/11) bedraagt 30 euro. Aarzel niet te lang want het aantal inschrijvingen is beperkt. Zo blijft de kwaliteit van de cursus gegarandeerd.

Vooraf inschrijven bij Dilbeek Atletiek

Vooraf inschrijven via de website van Dilbeek Atletiek Club: https://www.dilbeekac.be/recreanten/start-to-run/. De cursus is gericht op volwassenen vanaf 16 jaar met weinig of geen loopervaring. Heb je al meer ervaring en wil je in groep lopen? Dan ben je welkom bij de bestaande groep joggers, de GA-lopers. Er zijn 7 loopgroepen met snelheden van 7 tot 10,5 km/u. Er is zeker een groep die voor jou past. Kinderopvang Voor de kinderen van de lopers wordt elke zondag kinderopvang voorzien (1€50 voor het 1e kind, vanaf het 2e betaal je nog 1€ per kind).

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

  • Radio Rand
Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
  • Adverteren
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand
  • Adverteren