Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

150 autobestuurders gecontroleerd op 2 locaties 

150 autobestuurders gecontroleerd op 2 locaties 

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

150 autobestuurders gecontroleerd op 2 locaties 

De verkeersdienst van Politie Zennevallei controleerde 150 bestuurders op twee locaties.

Er werd gecontroleerd in het centrum van Buizingen en op de Robert Lariellestraat in Halle.

Twee personen bliezen alarm en zagen hun rijbewijs enkele uren ingehouden. Eén bestuurder blies positief en zag het rijbewijs 15 dagen ingetrokken.

Ook werden twee bestuurders betrapt onder invloed van cannabis, ook zij zagen hun rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken en zullen zich later moeten verantwoorden voor de politierechtbank.

Het was de bedoeling nog langer te controleren maar de diensten werden rond 20u35 in bijstand opgeroepen voor een zwaar verkeersongeval op de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. Daarbij raakten vijf voertuigen (waaronder 2 geparkeerde vrachtwagens) betrokken. Twee bestuurders zaten gekneld en zijn met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Er werd een verkeersdeskundige aangesteld om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De weg bleef tot 1u afgesloten voor het verkeer.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »