Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Alleen alcoholvrije bieren in Bistro & Shop AZ Sint-Maria

Alleen alcoholvrije bieren in Bistro & Shop AZ Sint-Maria

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Alleen alcoholvrije bieren in Bistro & Shop AZ Sint-Maria

foto: copyright AZ Sint-Maria-Halle

In het AZ Sint-Maria Halle wordt er sinds deze maand geen alcohol meer aangeboden in de Bistro & Shop. Alcoholconsumptie was er eerder al verboden voor patiënten omdat het uiteraard niet bevorderlijk is voor het herstelproces. Maar door geen alcohol meer aan te bieden tonen bezoekers zich voortaan solidair. Vanaf 2025 wordt alcohol trouwens verboden in alle ziekenhuizen.   

Kaart uitgebreid met lekkere 0,0%-varianten

Bezoek is voor elke patiënt enorm belangrijk.  En bijpraten bij een drankje in de Bistro & Shop zorgt natuurlijk voor een gezellige verstrooiing. Vroeger associeerden we gezelligheid al eens met alcohol. 

Maar ook alcoholvrij is best gezellig! Bovendien vinden we steeds meer en betere 0,0%-alternatieven op de markt. De lekkerste alcoholvrije bieren hebben heeft het AZ – na wikken, wegen en proeven – alvast op onze kaart gezet. Alle alcoholische dranken werden intussen verwijderd.

Gezond, gezellig en solidair onderonsje

Op die manier zorgen ze in hun Bistro & Shop voor een zeer solidair, gezond en gezellig onderonsje met de patiënt. Want je hoeft uiteraard geen medisch expert te zijn om te weten dat alcohol nefast is voor het herstelproces van elke patiënt.

Ook de federale regering gaf onlangs groen licht voor een hele reeks strengere alcoholregels waardoor de verkoop ervan in ziekenhuizen vanaf 1 april 2025 verboden wordt.     

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »