Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Concert Coldplayers

Concert Coldplayers

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Concert Coldplayers

Coldplay Tribute Concert op 24 maart te Halle door Coldplayers

Coldplayers, een groep met basis te Halle, reproduceert de muziek en act van een van de meest populaire bands aller tijden, Coldplay, op een authentieke wijze.

De show bootst getrouw de magie en het spektakel van Coldplay na.

Coldplayers geven een concert op zondag 24/3 in CC ’t Vondel Halle vanaf 19u. Dit voor slechts 9 Euro in voorverkoop.

Meer info & tickets op de website coldplayers.be.

Tevens wordt in het concert aandacht gevraagd voor de oorlogen in Oekraïne en Gaza. De band zal een nummer zingen van de populaire Oekraïense band Okean Elzy, welke Coldplay ook heeft gebracht in augustus 2022 op de Heizel.

Er zal ook een Oekraïense violiste meespelen met de band.

Wat meer info over de band:

Coldplayers is samengesteld uit ervaren en gepassioneerde muzikanten die elk meer dan 20 jaar actief zijn als muzikant.

Ze waren in veel verschillende muzikale projecten betrokken en hebben opgetreden met bekende artiesten. Coldplayers imiteert zowel het geluid als het visuele aspect van Coldplay. Er wordt veel aandacht besteed aan details zoals de kleding, attributen en de instrumenten.

De band speelt alle favoriete Coldplay-hits van de afgelopen 20+ jaar, van “Yellow” tot “Higher Power”, “The Scientist” tot “A Sky Full of Stars”, “Fix You” tot hun nieuwste hit “My Universe”.

Coldplayers is ook een echte ‘Belgische’ band met leden uit zowel Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Coldplayers geeft concerten over gans België en is ook geïnteresseerd in de omliggende landen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »