Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Cultuurmarkt bij het competentiecentrum van Don Bosco Halle

Cultuurmarkt bij het competentiecentrum van Don Bosco Halle

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Cultuurmarkt bij het competentiecentrum van Don Bosco HalleOm de banden met de omwonenden te versterken organiseert het competentiecentrum van Don Bosco Halle een cultuurmarkt waarop alle buren en ook andere geïnteresseerden welkom zijn.

Ben jij ook zo gek op Zweden, Mexico, Armenië of Engeland? Dan mag je de 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝘂𝗿𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁 op 22 maart 2024 zeker niet missen.

Het competentiecentrum (Louis Vanbeverenstraat 14, 1500 Halle) wordt omgetoverd tot een 𝗯𝗿𝘂𝗶𝘀𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗲𝗹𝗱𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁! Ontdek en proef de smaken en tradities van verschillende landen, allemaal samengebracht door de leerlingen.

Van kleurrijke muurtekeningen tot verrukkelijke gerechten, elke klas heeft zich verdiept in één land en staat te popelen om jou te verwelkomen. En het beste van alles? De opbrengsten van de culinaire verwennerij gaan rechtstreeks naar de 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗱𝗮𝗿𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝘀𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀 van de school.

Dus, breng je smaakpapillen en je nieuwsgierigheid mee en sluit gerust aan voor een moment vol ontdekkingen en lekkernijen!Wie graag wil langskomen schrijft zich in door een mailtje te sturen naar

sofie.ots@donboscohalle.be

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen

Wivina Zomert

Op zaterdag 24 augustus 2024 organiseert Parkresidentie Wivina hun eerste editie van ‘Wivina Zomert!’ Dit evenement gaat door in het Wivina Park te Groot-Bijgaarden tussen 10u en 17u

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Zomerspeelplekken Dilbeek
Dilbeek

Zomerspeelplekken Dilbeek

Zomerspeelplekken: dé plek voor alle speelvogels en sportievelingen in Dilbeek.
De zomerspeelplekken zijn ondertussen een vaste waarde in de zomer van Dilbeek.

Lees meer »
Nieuwe toegangspoort voor Dilbeek
Dilbeek

Nieuwe toegangspoort voor Dilbeek

De werken aan de Baron de Vironlaan, een belangrijke toegangspoort van Dilbeek, zijn afgerond. Op een periode van ongeveer 10 maanden is de Baron de Vironlaan in een volledig nieuw kleedje gestoken en is deze belangrijke laan omgetoverd tot een volwaardige toegangspoort van Dilbeek.

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus organiseert VZW Midzomer reeds voor de 31ste keer het dorpsfeest “Midzomer Wambeek”. Eén van de oudste dorpsfeesten uit de ruime omgeving.

Lees meer »
Stand van zaken trajectcontroles Asse
Asse

Stand van zaken trajectcontroles Asse

Anderhalf jaar geleden startte het gemeentebestuur van Asse met de aanpak van de verkeersveiligheid en verkeersleefbaarheid op 7 locaties via trajectcontroles op snelheid (zone 30 km/u) en op doorgaand tonnagevervoer (+3.5T).

Lees meer »