Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Cultuurmarkt bij het competentiecentrum van Don Bosco Halle

Cultuurmarkt bij het competentiecentrum van Don Bosco Halle

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Cultuurmarkt bij het competentiecentrum van Don Bosco HalleOm de banden met de omwonenden te versterken organiseert het competentiecentrum van Don Bosco Halle een cultuurmarkt waarop alle buren en ook andere geïnteresseerden welkom zijn.

Ben jij ook zo gek op Zweden, Mexico, Armenië of Engeland? Dan mag je de 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝘂𝗿𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁 op 22 maart 2024 zeker niet missen.

Het competentiecentrum (Louis Vanbeverenstraat 14, 1500 Halle) wordt omgetoverd tot een 𝗯𝗿𝘂𝗶𝘀𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗲𝗹𝗱𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁! Ontdek en proef de smaken en tradities van verschillende landen, allemaal samengebracht door de leerlingen.

Van kleurrijke muurtekeningen tot verrukkelijke gerechten, elke klas heeft zich verdiept in één land en staat te popelen om jou te verwelkomen. En het beste van alles? De opbrengsten van de culinaire verwennerij gaan rechtstreeks naar de 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗱𝗮𝗿𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝘀𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀 van de school.

Dus, breng je smaakpapillen en je nieuwsgierigheid mee en sluit gerust aan voor een moment vol ontdekkingen en lekkernijen!Wie graag wil langskomen schrijft zich in door een mailtje te sturen naar

sofie.ots@donboscohalle.be

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »