Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Dieven lopen tegen de koplamp

Dieven lopen tegen de koplamp

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Inspecteurs van de politiezone Zennevallei (Beersel/Halle/Sint-Pieters-Leeuw) betrapten afgelopen weekend in Buizingen twee dieven op heterdaad. Het duo was uit op koplampen van voertuigen.

Het was een bewoner van een appartementsgebouw in de Linnenweide in woonwijk Nederhem die de hulpdiensten zaterdagochtend vlak voor 4 uur alarmeerde. In de ondergrondse garage van het gebouw werden twee verdachte mannen gespot die aan een auto prutsten.

Motorkap

De politie snelde ter plaatse en kon het duo op heterdaad betrappen bij  een voertuig waarvan de motorkap open stond.  Vlakbij lag een zak met daarin koplampen van een ander voertuig uit dezelfde parking. In beide gevallen ging het om een wagen van het merk Audi.

Aanhouding

De verdachten raakten de garage binnen via een deur gelegen aan de zijkant van de ondergrondse parking. De mannen, van 36 en 32 jaar oud, werden opgepakt en zijn onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

Oproep

De politiezone Zennevallei riep vorige week nog op voor extra alertheid na eerdere diefstallen van koplampen uit ondergrondse garages. “Een oproep die resultaat opleverde, en dan ook graag herhalen”, klinkt het.

Bekijk hierover ook ons eerder verschenen bericht: 

Dieven uit op koplampen in ondergrondse garages

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Dag van de Dilbekenaar 2024
Dilbeek

Dag van de Dilbekenaar 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 gaat het dak eraf tijdens de nieuwste editie van Dag van de Dilbekenaar. Met Westrand als locatie voor dit gratis volksfeest omdat het cultuurcentrum zijn 50ste verjaardag viert.

Lees meer »
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »