Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Eerste bijeenkomst van Jong Groen Zennevallei voor jongeren

Eerste bijeenkomst van Jong Groen Zennevallei voor jongeren

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Eerste bijeenkomst van Jong Groen Zennevallei voor jongeren

Op 23 april organiseert Jong Groen Zennevallei haar eerste bijeenkomst voor jongeren tussen 14 en 32 jaar. Het evenement vindt plaats in café Bidon op de Beestenmarkt in het centrum van Halle, vanaf 20:00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst staat een brainstormsessie op de agenda, waar jongeren de kans krijgen om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen. Of men al bekend is met Jong Groen of niet, iedereen is welkom om deel te nemen en zijn of haar stem te laten horen.

De focus van de avond ligt op het bespreken van initiatieven en activiteiten die de Jong Groen afdeling wil ondernemen, zowel tijdens aankomende campagnes als daarna. Er komen immers belangrijke verkiezingen aan en alle input is welkom.

Kilian Vandenhirtz, de voorzitter van Jong Groen Zennevallei, ontvangt graag een bericht via Messenger of Instagram van degenen die van plan zijn om deel te nemen. Zelfs als men niet aanwezig kan zijn op de avond zelf, worden suggesties en ideeën op prijs gesteld en kunnen deze worden gedeeld met Kilian. Meer informatie kan men ook vinden op de sociale media van Jong Groen Zennevallei.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »