Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Infoavond Stroppen zoekt vrijwilligers

Infoavond Stroppen zoekt vrijwilligers

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Wie in Halle woont, is er ongetwijfeld al geweest: Jeugdcentrum Stroppen. Deze groene, recreatieve locatie is ondertussen een begrip geworden in de streek. Het is een plek waar gezinnen, kinderen, verenigingen en scholen terecht kunnen om te ontspannen en te sporten. De cafetaria en de feestzaal worden gebruikt voor familiefeesten en eetfestijnen. Jaarlijks gaan hier ook verschillende grote evenementen door.
Misschien wist je het nog niet, maar het Jeugdcentrum wordt beheerd en onderhouden door een vzw. Deze bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers.

Op dit ogenblik zoeken we nieuwe vrijwilligers, die ons mee willen helpen om deze mooie plek in Halle te onderhouden en verder uit te bouwen.

Waarom vrijwilliger worden?
Je kan meewerken aan een plaats in Halle waar “gemeenschap” kan gemaakt worden en waar kinderen kunnen spelen. Je zet je mee in voor een plaats waar verenigingen, families en vrienden hun vrije tijd kunnen besteden.

Wat kan je als vrijwilliger doen?
Zowel voor het onderhoud van de terreinen, als het verhuur van de lokalen kunnen we extra handen goed gebruiken. De taken zijn zeer uiteenlopend, en zijn onderverdeeld in werkgroepen. Zo kan iedereen met zijn of haar interesse of talent aan de slag.
Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Er zit vast iets tussen waar jij je steentje kan bijdragen…

Meer info: www.jc-stroppen.be/nl/vrijwilligers

Interesse gewekt?
Meld je aan voor de info-avond van maandag 2024-01-22 via Inschrijving vrijwilligersavond 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »