Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Koninklijke Muziekkapel Luchtmacht met gastoptreden met Wim Soutaer

Koninklijke Muziekkapel Luchtmacht met gastoptreden met Wim Soutaer

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Koninklijke Muziekkapel Luchtmacht met gastoptreden met Wim Soutaer

De Lions Club Kasteel Van Gaasbeek presenteert met trots een exclusief concert op 30 mei 2024, in het cultureel centrum ‘t Vondel te Halle.

“Dit jaar hebben we een spectaculaire upgrade voor u in petto: de Koninklijke Muziekkapel Luchtmacht zal het podium betreden, vergezeld door niemand minder dan WIM SOUTAER! Wim Soutaer, bekend van zijn betoverende stem zal zijn talent inzetten ter ondersteuning van ons nobele doel.

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van dit bijzondere moment en ons te vergezellen voor een avond vol muzikale magie en gemeenschapsgeest. Koop uw kaarten nu op https://www.lionsgaasbeek.be onder rubriek evenementen en verzeker uzelf van een plaats bij dit unieke concert!

We bieden we een exclusieve VIP-ervaring aan, inclusief een heerlijke receptie om 19.00 uur, met hapjes en drankjes inbegrepen in de prijs. Na het concert nodigen we u uit om gezellig na te praten tijdens de receptie in Restaurant MetSense, naast CC ‘t Vondel.

Mis dit niet! We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 30 mei voor een avond vol prachtige muziek en gedeelde vreugde ter ondersteuning van onze goede doelen.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »