Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Lerend Netwerk Solidum gaat van start

Lerend Netwerk Solidum gaat van start

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Lerend Netwerk Solidum gaat van start

Bij de groep Solidum werken, betekent niet alleen openheid en waardering voor elke discipline. Je komt er evenzeer terecht in hechte teams waar persoonlijke en professionele ontwikkeling prioriteit zijn.

In kader van deze professionele ontwikkeling start Solidum een Lerend Netwerk waarbij haar medewerkers hun talenten kunnen ontplooien en hun loopbaan versterken. Geven van de juiste zorg op het juiste moment én dit met kennis van zaken is de ambitie van dit Lerend Netwerk en dat komt uiteraard de bewoners ten goede.

Eind april ging alvast het eerste Lerend Netwerk door in het AZ Sint-Maria Halle. Er waren 40 zorg- en verpleegkundigen uit de 8 woonzorgcentra van Solidum aanwezig op deze workshop. Na het onthaal met een broodje en drankje leerden zij op interactieve wijze over de differentiatie van decubitus en incontinentieletsels. Er was ook een demo voorzien van de laatste nieuwe preventieve materialen.

De collega’s van de verschillende WZC’s leerden er uiteindelijk ook hun collega’s kennen. In een leuke sfeer werden de banden tussen hen aangehaald. Het is al uitkijken naar het volgend Lerend Netwerk later dit jaar.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Dilbeek zorgvriendelijke gemeente
Dilbeek

Dilbeek zorgvriendelijke gemeente

Enkele Itterbeekse vrijwilligers slaagden er in om samen met Samana, CM Gezonde Buurten en lokaal dienstencentrum In Kompanie van Dilbeek de eerste “Zorgvriendelijke gemeente” te maken.

Lees meer »
Verbonden met Dilbeek
Dilbeek

Verbonden met Dilbeek

Op 10 juli wordt de bekende slogan ‘Dilbeek, waar Vlamingen thuis zijn’ onder de loep genomen tijdens een verbredende thema-avond in samenwerking met ADVN (Archief voor Nationale Bewegingen).

Lees meer »
Zomerbar Hoeve Heierveld
Asse

Zomerbar Hoeve Heierveld

Hoeve Heierveld is een kleinschalige zorghoeve van het MPC Sint Franciscus
gesitueerd in een groene en rustgevende oase te midden van de velden in Asse,
aan de rand van Kobbegem.

Lees meer »
Kobbegem Kermis gaat weer voluit
Asse

Kobbegem Kermis gaat weer voluit

Van 19 tot 22 juli vindt in de schaduw van de Mort Subite brouwerij de gezellige, volkse
Kobbegem Kermis weer plaats. Dit jaar staat er een gevarieerd programma klaar voor jong en
oud.

Lees meer »

Wilderspark: voortgang en planning

De aanhoudende ongunstige weersomstandigheden hebben ervoor gezorgd dat het terrein van het Wilderspark sinds november 2023 ontoegankelijk is voor zwaar werkmateriaal waardoor de aannemer geen werken kan uitvoeren.

Lees meer »