Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe uitbater van Delhaize Halle verwelkomt klanten

Nieuwe uitbater van Delhaize Halle verwelkomt klanten

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwe uitbater van Delhaize Halle verwelkomt klanten

Gemotiveerd team

Vanaf 10 april staat Glenn Chrispeels aan het roer van Delhaize Halle. Voor Glenn is dat een belangrijke stap in zijn loopbaan, die hij al een tijdje graag wilde nemen.

“De retailmicrobe kreeg ik al een tijdje geleden te pakken in een andere Delhaize-supermarkt”, vertelt hij. “Ik deed ervaring op als gerant van de AD Delhaize in Hoeilaart. De sector boeide me meteen enorm, en sindsdien werkte ik eigenlijk altijd met het idee in het achterhoofd om ooit eens een eigen winkel uit te baten.”

Toen de kans zich aanbood om Delhaize Halle over te nemen, aarzelde Glenn dan ook niet en werd hij eigenaar van zijn eigen supermarkt. ​

 

Nog betere klantenservice

Als nieuwe uitbater van Delhaize Halle wil Glenn alles in het werk stellen om klanten van de winkel de best mogelijke service te bieden. Daarbij heeft hij enkele prioriteiten op korte termijn afgelijnd.

“We willen in de eerste plaats resoluut de kaart trekken van verse producten”, legt Glenn uit. “Kwaliteit heeft altijd geprimeerd voor Delhaize, en met een heel ruim aanbod aan eigen versneden charcuterie én een eigen kaasaanbod, gaan we die uitstekende kwaliteit ook kunnen bieden.”

Vanaf de zomer start Delhaize Halle bovendien een eigen traiteurafdeling, en gaandeweg komen er ook een heleboel lokale aanvullingen op het mooie assortiment van Delhaize in de rekken.

 

Delhaize Halle in cijfers:

62 medewerkers

2.000 m² winkeloppervlakte

15.000 producten

7 kassa’s, 8 quick scans en 75 selfscans

10% korting op meer dan 5.000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

 

Delhaize Collect

Ook nu Delhaize Halle uitgebaat wordt door een zelfstandige eigenaar, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service voor producten die ze bestellen op delhaize.be.

 

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Halle zien er als volgt uit:

Maandag – zaterdag: 8u – 20u

Gesloten op zondag

 

Adres Delhaize Halle Basiliekstraat 130 – 1500 Halle (ingang via Suikerkaai)

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »