Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Politierechtbank in Halle wordt zorgcampus

Politierechtbank in Halle wordt zorgcampus

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Politierechtbank in Halle wordt zorgcampus

Vlabinvest kocht de politierechtbank in Halle om er vanaf 2026 een zorgcampus in onder te brengen. Vlabinvest onderneemt acties om de historische zorgachterstand in het arrondissement Halle-Vilvoorde weg te werken.

“Zo werden we vorige maand eigenaar van de huidige politierechtbank in Halle om er vanaf 2026 een multifunctionele zorgcampus in onder te brengen. In 2025 starten de renovatiewerken hiertoe”, zegt Gunther Coppens, gedeputeerde en voorzitter van Vlabinvest.

Na de grondige renovatie zal het gebouw multifunctionele ruimtes aanbieden in een energieneutraal gebouw. Zorgorganisaties uit de jeugdhulp, geestelijke gezondheidszorg, algemeen welzijnswerk en kinderopvang kunnen er dan hun aanbod uitbreiden en optimaliseren.
​De politierechtbank wordt geherhuisvest op dezelfde site, in het gebouw langs de Auguste Demaeghtlaan.

Op 12 december namen de leden van de Raad van Bestuur van Vlabinvest, de stad Halle en enkele potentiële gebruikers een kijkje in het gebouw waar de zorgcampus onderdak zal vinden.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
Renovatie Huis van het Kind Asse
Asse

Renovatie Huis van het Kind Asse

Het Huis van het Kind, gevestigd in het Sociaal Huis in Asse, onderging onlangs een complete renovatie. Vloer, verlichting en meubilair werden vernieuwd waardoor het nu een nog meer uitnodigende en stimulerende plek voor gezinnen is.

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »