Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Servé, Hamelryck en Demiddeleer lijstduwers Vooruit Halle

Servé, Hamelryck en Demiddeleer lijstduwers Vooruit Halle

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Servé, Hamelryck en Demiddeleer lijstduwers Vooruit Halle

Vooruit Halle stelt zijn lijstduwers voor voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Johan Servé op plaats 35, Valerie Hamelryck op plaats 34 en Bertrand Demiddeleer op plaats 33.

Met nog 5 maanden te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen is Vooruit Halle zo goed als klaar met de vorming van haar lijst.

Eerder werden burgemeester Marc Snoeck en Peggy Massien als de nummers 1 en 2 aangeduid. Nu werden ook de lijstduwers aangeduid.

Schepen Johan Servé staat op de laatste plaats. “Een bewuste keuze”, zegt hij. “Met Bertrand Demiddeleer en Valerie Hamelryck zijn we drie uittredende gemeenteraadsleden die, door achteraan te gaan staan, kansen willen bieden aan nieuwe en opkomende talenten. Er zijn nu eenmaal slechts 10 plaatsen in de 10 eersten en we hebben veel talent dat we op de kiezer zullen loslaten”.

“Pas op,” zegt Valerie Hamelryck, “door achteraan te gaan staan willen we niet zeggen dat voor ons het verhaal gedaan is. Integendeel, we wensen nog graag een paar jaren in de gemeenteraad te zetelen, maar we hebben bij Vooruit een heel sterke ploeg en op deze manier kunnen we ook anderen in de schijnwerper zetten. Samen, wij met onze ervaring en de jongeren met hun enthousiasme en frisse kijk, hopen we het goede beleid waar we voor staan verder te kunnen zetten.”

“De keuze was simpel,” zegt Bertrand Demiddeleer, voorzitter van de gemeenteraad en van Vooruit Halle  ‘met onze uittredende raadsleden, ze doen trouwens allemaal weer mee met de verkiezingen, hebben we tonnen ervaring en hebben we een goede kijk op wat er allemaal speelt bij het besturen van een stad. Maar nieuwelingen en jongeren hebben vaak een andere kijk daarop en dat kan zeer verrijkend werken. Daarom hopen Johan, Valerie en ikzelf, vanop de 3 lijstduwersplaatsen,  het vertrouwen van de kiezer te krijgen om het te delen met de nieuwe talenten die wij weldra kenbaar zullen maken.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Leeuw Rinkt
Sint-Pieters-Leeuw

Leeuw Rinkt

Ook dit jaar mag Leeuw Rinkt de Leeuwse zomer op gang trekken! Kom op zaterdag 15 juni vanaf 17 uur genieten van een gezellige avondmarkt en lonkende terrasjes terwijl cultuurcentrum Coloma op drie podia zorgt voor zomerse muziek en dans

Lees meer »
Boerendag in Lennik
Lennik

Boerendag in Lennik

Op maandag 6 mei en dinsdag 7 mei 2024 zijn leerlingen van het 5de leerjaar van en rond Brussel te gast op het melkveebedrijf van de familie Lemaire-Taelemans (Zwijnenbergstraat 62) in Sint-Martens-Lennik.

Lees meer »