Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

StressfactorLive

StressfactorLive

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

StressfactorLive

Gedurende enkele weken spannen de leerlingen van Don Bosco Halle zich naar goede traditie in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de solidariteitsacties van de school. Dit jaar steunen ze hiermee Brothers Of Solidarity, Ana Malawi, De Okkernoot en Dagcentrum De Wip. Als kers op de taart van deze periode vol solidariteit, zullen de leerlingen op vrijdag 26 april een solidariteitstocht stappen of lopen, waarvoor ze zich kunnen laten sponsoren door vrienden, familie en kennissen.

Na de lunchtijd lonkt dan de beloning, een langverwacht evenement waar de hele school reikhalzend naar uitkijkt en waar al maandenlang naartoe wordt gewerkt.

StressFactor Live tovert de speelplaats op vrijdagnamiddag 26 april om tot een bruisend festivalterrein!

Via deze unieke ervaring kunnen leerlingen hun creativiteit en ondernemingszin kwijt. Zo stemden leerlingen voor hun favoriete line-up van artiesten en komen bijgevolg Nina Black, Boef, OSKI en Voltrack de pannen van het dak spelen. Ook maakten de leerlingen uit de grafische richting zelf het ontwerp voor de festivalaffiche en zullen enkele leerlingen de rol van dj en co-host opnemen. Ook het verslag wordt uitgebracht door de leerlingen zelf. Zij zullen foto’s en filmpjes maken.

Dankzij hun gewaardeerde sponsors en partners zal de echte festivalsfeer tot leven komen, met echte festivalbandjes en tal van kraampjes. En laten we niet vergeten hoe therapeutisch muziek kan zijn! Leerlingen kunnen verzoeknummers aanvragen via Radio Çava en delen waarom bepaalde nummers hen zo raken.

De school zelf zorgt verder ook nog voor de nodige brandstof in de vorm van een heerlijke festivalhap. Kortom, een stevig feestje!

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
Asse speelt buiten
Asse

Asse speelt buiten

Gemeente Asse ontwierp een eigen buitenspeelkaart. Daarop zijn heel wat speel-, sport- en ontmoetingsplekken in heel Asse te vinden.

Lees meer »