Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Tweede Black Eagle Winterstage werd groot succes

Tweede Black Eagle Winterstage werd groot succes

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Tweede Black Eagle Winterstage werd groot succes

Afgelopen weekend organiseerde kung fu-club Black Eagle Halle opnieuw haar Winterstage. Met maar liefst 58 deelnemers werd het een groot succes.

“Op onze Winterstage werden drie gastleraars uitgenodigd, die de deelnemers lieten kennismaken met een aantal verdiepende inzichten in de meest traditionele kung fu-stijlen”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Sifu Roland Quenon, Wapenmeester Alain Leroy en Sifu Sébastien Leroy werden met open armen verwelkomd in onze Black Eagle Dojo en brachten zelfs elk een eigen delegatie mee. Daarnaast was de interesse bij onze eigen leden ook bijzonder groot, wat zich vertaalde in een stijging met 14 deelnemers t.o.v. de vorige editie in 2023.”

“Als thema opteerden we bij deze stage bewust voor de traditionele kant van de krijgskunst Kung Fu”, vervolgt Jurgen Braeckmans, voorzitter en hoofdlesgever van Black Eagle Halle. “Aan het begin van het jaar waarin we ons 30-jarig bestaan zullen vieren en heel wat stages en activiteiten zullen organiseren, wouden we van start gaan met een “back to basics-verhaal”. Hierna zullen uiteraard nog verscheidene andere aspecten van onze club en de krijgskunst Kung Fu belicht worden, maar hierover later meer.”

De volgende activiteit op het programma van de club is de Black Eagle Chan-stage met als thema: “lichaam en geest in balans”. Deze gaat door op zondag 21 april 2024.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Veel beterschap Remco
Dilbeek

Veel beterschap Remco

Vandaag kwam de wielerkampioen uit Schepdaal, Dilbeek, ten val in de Ronde van het Baskenland. Helaas ook met gevolgen voor zijn wielerseizoen.

Lees meer »
Expo Hoppenbrouwers
Dilbeek

Expo Hoppenbrouwers

Tot vrijdag 26 april kan je in galerij Lineair naar de tentoonstelling ‘Alfons Hoppenbrouwers, Ruimte voor kleur en getal.’

Lees meer »
Breinfestival
Dilbeek

Breinfestival

De richting Humane Wetenschappen van het Regina Caelilyceum Dilbeek ging vorige week naar het “Breinfestival” in Gent.

Lees meer »
Midzomer Wambeek 2024
Ternat

Midzomer Wambeek 2024

Het is met groot enthousiasme en met de nodige fierheid dat de organisatie van het dorpsfeest Midzomer aankondigt dat de 31ste editie van dit geliefde evenement opnieuw zal plaatsvinden tijdens het eerste weekend van augustus.

Lees meer »
Asse speelt buiten
Asse

Asse speelt buiten

Gemeente Asse ontwierp een eigen buitenspeelkaart. Daarop zijn heel wat speel-, sport- en ontmoetingsplekken in heel Asse te vinden.

Lees meer »