Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Dorpsvergadering Sint-Lievens-Esse

Dorpsvergadering Sint-Lievens-Esse

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Dorpsvergadering Sint-Lievens-Esse

Dorpsvergadering in Sint-Lievens-Esse op woensdag 28/02/2024 om 20:00 uur in de Sint Lievenskring

Op 28 februari 2024 om 20:00 uur zijn alle inwoners van Sint-Lievens-Esse uitgenodigd voor een belangrijke dorpsvergadering in de Sint Lievenskring.

Deze wordt georganiseerd door de Dorpsraad van Sint-Lievens-Esse naar aanleiding van de recente dorpsbevraging die werd georganiseerd en op vandaag is afgerond en geanalyseerd.

 Tijdens deze bijeenkomst zullen verschillende onderwerpen van lokaal belang worden besproken.

Agenda:

Renovatie van de kiosk op het dorpsplein: Mevrouw Natalie De Lathauwer (Deskundige cultuur, Lokaal Bestuur Herzele) zal een uitgebreide stand van zaken presenteren met betrekking tot de lopende renovatie van onze kiosk op het dorpsplein. Informatie over de voortgang, plannen en concept zal worden gedeeld.

Resultaten dorpsbevraging: de respons op de burgerbevraging was zeer positief. Talrijke Eskenaren en Wijnhuizenaren hebben deelgenomen aan deze bevraging. Intussen zijn de antwoorden verwerkt en grondig geanalyseerd. De resultaten zullen worden gedeeld en samen met de aanwezigen worden de belangrijkste werkpunten die uit de enquête naar voren zijn gekomen becommentariërd.

Brainstormsessie: Na de uiteenzetting worden alle aanwezigen uitgenodigd om deel te nemen aan een interactieve brainstormsessie. De dorpsgenoten worden aangemoedigd om ideeën en suggesties te delen met betrekking tot de prioriteiten die zijn vastgesteld naar aanleiding van de enquête.

Onthulling van de Geschonken Zitbank: als kers op de taart zal de zitbank worden onthuld met het opschrift “In Sint-Lievens-Esse zit je goed”. De exacte locatie waar deze zitbank wordt geplaatst, zal tijdens de vergadering worden bekendgemaakt.

De dorpsraad kijkt uit naar een talrijke opkomst van de lokale gemeenschap, want die aanwezigheid en betrokkenheid dragen in grote mate bij aan het welzijn en de bloei van het dorp.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
500 jaar markt in Zottegem
Zottegem

500 jaar markt in Zottegem

In mei 1524 kreeg Zottegem het marktrecht van Keizer Karel V. 500 jaar later is de Zottegemse dinsdagmarkt nog altijd een publiekstrekker in de regio.

Lees meer »