Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Eerste Herzeelse startersaward uitgereikt tijdens jaarlijks netwerkevent

Eerste Herzeelse startersaward uitgereikt tijdens jaarlijks netwerkevent

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Eerste Herzeelse startersaward uitgereikt tijdens jaarlijks netwerkevent

Wie zin had in een boeiende netwerkavond moest donderdagavond in de Wattenfabriek zijn. Het jaarlijkse netwerkevent van toerisme en lokale economie trok heel wat ondernemers en toerisme-ambassadeurs, die getuige waren van de uitreiking van de eerste Herzeelse Starter van het Jaar 2023 award.

De diensten lokale economie en toerisme van het lokaal bestuur Herzele sloegen opnieuw de handen in elkaar met de Werkgroep Ondernemend Herzele (WOH) voor het jaarlijkse netwerkevent dat zo’n 120 bezoekers trok.

De aanwezigen maakten kennis met de genomineerden van de allereerste Herzeelse startersaward: Café-Klesj en B-Road uit Sint-Lievens-Esse en Joke’s Cosy House uit Borsbeke. Laatstgenoemde opende in augustus 2023 een koffiezaak en ging met de award aan de haal.

“De laureaten zijn stuk voor stuk ambassadeurs van ondernemend Herzele. Ze zetten onze prachtige gemeente mee op de kaart. Dat verdient een erkenning!”, zegt een trotse Heidi Knop, schepen van lokale economie en toerisme. 

Voorafgaand aan de uitreiking inspireerden lokale gids Miranda De Fleur, uitbaatster van vakantiewoning Eyndevelde Liesbet Cassiman en ondernemer Wesley Galle van Café-Klesj de aanwezigen met verschillende vormen van onderlinge samenwerking tijdens een panelgesprek.

De nieuwe voorzitter van de lokale adviesraad WOH, Michaël Redant, haalde het belang aan van de samenwerking tussen de ondernemers en het lokaal bestuur. De adviesraad plant een bevraging om te kunnen inspelen op de wensen van de ondernemers in Herzele alsook de lancering van een fysieke handelsgids die overal in Herzele bedeeld wordt.

Naast het netwerken werd er een overzicht gegeven van wat er dit jaar nog op het programma staat, een verrassend en boeiend overzicht! Daarnaast werden de nieuwe toeristische brochure en de acht nieuwe postkaarten uit Herzele gelanceerd. 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
De Ronde op haar Paasbest
Oost-Vlaanderen

De Ronde op haar Paasbest

Op paaszondag 31 maart weerklinkt het startschot van de 108ste Ronde van Vlaanderen. De dag ervoor, op zaterdag 30 maart, wagen de wielertoeristen zich aan het parcours.

Lees meer »