Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Els De Schepper op tournee ook in Herzele, na een jaar afwezigheid

Els De Schepper op tournee ook in Herzele, na een jaar afwezigheid

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Els De Schepper op tournee ook in Herzele, na een jaar afwezigheid

Els De Schepper kondigde vandaag heugelijk nieuws aan: ze gaat vanaf oktober terug op tournee door Vlaanderen met haar voorstelling “Wat doe ik hier?”. Het wordt een hilarische “talkshow on tour” met in iedere voorstelling een bekende Vlaming als centrale gast. Iedere show wordt dus anders. De première volgt op 5 oktober 2024 in Arenberg.

Els is een jaar out geweest. Enkele maanden voor haar première (oktober 2023) van de nieuwe show “Wat doe ik hier”, gaat het mis.

In augustus 2023 moet ze verstek laten gaan en de tour annuleren wegens gezondheidsredenen. Ze is oververmoeid, geraakt moeilijk uit bed, heeft stemproblemen, haar nieren en bijnieren sputteren tegen. De eerste dokter die ze raadpleegt, besluit dat Els een depressie en burn-out heeft. Hoewel ze zich zelf niet zo voelt… Ze krijgt ook door de arts supplementen voorgeschreven met een unieke kortingscode.  Els heeft zo haar bedenkingen, met name over die unieke kortingscodes en ontdekt dat de arts vermoedelijk voor elke 10% korting die zij krijgt, zelf tussen de 20 à 40 % betaalt krijgt van de supplementenfirma. Het blijkt een wijdverbreide praktijk te zijn.

Na onderzoek in het UZ worden de stemproblemen vastgesteld en wordt intense therapie gestart. Bovendien, na enkele maanden zoeken, geeft een second opinion veel meer duidelijkheid over alle andere klachten: Long-covid. Een moeilijke diagnose, maar gelukkig is er nu een echt “waarom” van het uitvallen. Het echte herstel kan beginnen met de juiste behandeling en herstelprocedures. Vanaf heden is Els terug, en klaar voor haar nieuwe voorstelling vol frisse moed, terug gezond, met veel goesting.

Ze komt dit najaar met de show WAT DOE IK HIER? Een voorstelling waarin ze elke avond een andere bekende Vlaming op de ludieke rooster gaat leggen. De bv zelf onthult ze nooit op voorhand, het wordt een echte mystery guest. Een show waarin ze zowel de draak gaat steken met de bv’s, met zichzelf en de hele wereld. Maar waar ook plaats is voor mooie, ontroerende en integere ontboezemingen, zowel van de bekende gast als van zichzelf. 

Veel plezier dus en veel schone verbinding.

Want dat kan de wereld wel gebruiken.  

In september start er een reeks try-outs, om op 5 oktober in première te gaan in Arenberg Antwerpen. Het wordt bovendien een dubbel feest, want Els verjaart ook op die dag. Vanaf dan volgt er een tournee door heel Vlaanderen.

 

Els De Schepper – Wat doe ik hier

Première 5 oktober 2024 – Arenberg Antwerpen, vanaf dan op tour door Vlaanderen.

Tickets en info via www.COMEDYSHOWS.be of www.ELSDESCHEPPER.be

Op 11/1/2025 kan je haar om 20u aan het werk zien in Herzele, De Steenoven.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
500 jaar markt in Zottegem
Zottegem

500 jaar markt in Zottegem

In mei 1524 kreeg Zottegem het marktrecht van Keizer Karel V. 500 jaar later is de Zottegemse dinsdagmarkt nog altijd een publiekstrekker in de regio.

Lees meer »