Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Overheerlijke start van het pinksterweekend met Bistro@Herzele

Overheerlijke start van het pinksterweekend met Bistro@Herzele

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Overheerlijke start van het pinksterweekend met Bistro@Herzele

De burchtsite van Herzele wordt momenteel volop omgetoverd tot een heuse feestsite. Komende zaterdag, 18 mei 2024, vindt daar de derde editie van Bistro@Herzele plaats. Van 15u00 tot middernacht kunnen fijnproevers en levensgenieters er terecht voor heel wat lekkers van Herzeelse handelszaken, restaurants, wijnhandelaars, bierbrouwerijen …

“Bistro@Herzele brengt het brede aanbod van wat Herzele op culinair vlak te bieden heeft. Dat is heel wat: met vier wijndomeinen, twee bierbrouwerijen en enkele toprestaurants met hoge scores in culinaire gidsen is Herzele een gemeente van en voor fijnproevers!”, zegt Heidi Knop, schepen van lokale economie.

Alacart, Brasserie Molly, Cuisine Celien, Deliceco Catering, Dimi’s Kitchen, Eco & Fair, Festivents, Joke’s Cosy House, JVH & De Stal Bar, KOKON & KO, PIRO, Pres De Gand, Restaurant Alexandre, ’t Schitterend Ongeluk, Smokey Butcher, Studio Gelato, UUGST, Vinifika en Wildebrasse geven zaterdag tijdens Bistro@Herzele aan de Burcht dan ook het beste van zichzelf. Ze voorzien smaakvolle hapjes en heerlijke dranken aan democratische prijzen, voor elk wat wils. Aan de bar in de tent wordt dan weer het gerstenat van de Herzeelse brouwerijen De Ryck en Van Den Bossche geserveerd.

Naast al dat proeven kunnen de jongste levensgenieters zich tussen 16u00 en 19u00 uitleven in het kinderdorp! De speeltuin is er sowieso. Daarnaast worden er ook springkastelen en andere spelletjes voorzien, kunnen ze een gek kapsel uitproberen of kiezen voor glittertattoo of grime.

Om 19u00 is er dan het optreden van de Backseat Boppers in de tent, een rockabilly- en surfband die ons terugbrengt naar de jaren ’50 en trakteert op een onvergetelijke muziekervaring. Om 21u45 nemen De Toâpe Geraapte het van hen over: van stevige rock tot Vlaamse schlagers, van intieme jazz tot pompende bassen, van charmerend rustig tot geniaal kabaal … Stilstaan wordt gewoon onmogelijk! 

Bistro@Herzele vindt plaats aan de Burcht op zaterdag 18 mei 2024, van 15u00 tot middernacht. Toegang is gratis. Ter plekke kunnen er lekkernijen aangekocht worden bij de Herzeelse ondernemers via ‘tokens’. Wie wachtrijen aan de kassa wil vermijden kan deze alvast aankopen in de Swipedrinks app.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Vier de Vlaamse Feestdag in domein Puyenbroeck
Oost-Vlaanderen

Vier de Vlaamse Feestdag in domein Puyenbroeck

Op donderdag 11 juli viert de Provincie Oost-Vlaanderen de Vlaamse Feestdag in domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Het grootste recreatiedomein van Oost-Vlaanderen pakt uit met Vlaamse topartiesten (Metejoor, Willy Sommers, …) en heel wat randanimatie.

Lees meer »
Grootste outdoor skatepark van Vlaanderen
Sint-Lievens-Houtem

Grootste outdoor skatepark van Vlaanderen

Eén van de kleinste gemeenten van Oost-Vlaanderen, St-Lievens-Houtem, legt grootste skatepark van Vlaanderen (1000 m² groot!) aan op lagere schoolsite. Een uniek project, dat nu zaterdag 22 juni om 11u30 opent.

Lees meer »