Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Samen 90 jaar gewerkt voor gemeente Herzele

Samen 90 jaar gewerkt voor gemeente Herzele

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Samen 90 jaar gewerkt voor gemeente Herzele

Zowat elke Herzelenaar is op een gegeven moment in contact gekomen met Daisy Daneels. Je kon haar de afgelopen 44 jaar namelijk vinden op de dienst burgerzaken in het gemeentehuis. Haar man André Wijnendaele vormde dan weer een vaste waarde op de dienst omgeving, waar hij 46 jaar aan de slag is geweest. Na samen 90 jaar op de teller te hebben bij het gemeentebestuur Herzele kunnen ze nu genieten van hun welverdiend pensioen.

 De medewerkers van het gemeentebestuur Herzele zwaaiden deze week Daisy Daneels uit. 44 jaar geleden wandelde ze binnen op het gemeentehuis, waar ze sindsdien niet meer weggeweest is en ook haar man André Wijnendaele leerde kennen.

Zij op de dienst burgerzaken, hij op de dienst stedenbouw en ruimtelijke ordening. Jaren aan een stuk zijn ze, dag in dag uit, samen naar hun werk gereden. Doorheen die jaren hebben ze dan ook van heel wat mooie mijlpalen kunnen genieten: trouwen, kinderen, kleinkinderen … en nu hun pensioen.

Eind vorig jaar heeft Team Herzele afscheid moeten nemen van André als collega. Na 46 jaar aan de slag te zijn geweest bij het lokaal bestuur is hij op zijn pensioen gegaan. Daar kan hij vanaf nu dus samen met zijn vrouw Daisy ten volle van genieten.

“We willen Daisy en André namens het volledige bestuur Herzele graag bedanken voor alle mooie momenten. Ze verdienen allebei de ‘lifetime achievement award’ als je het mij vraagt! Samen hebben ze immers 90 jaar gewerkt voor Herzele en onze inwoners. Dat kom je niet elke dag tegen. Nu volop genieten, en tot in den draai!”, klinkt het bij Daniel Adriaens, Algemeen Directeur van het gemeentebestuur Herzele.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
De geboorte van Lets Digo
Oost-Vlaanderen

De geboorte van Lets Digo

Letsen is diensten en goederen uitwisselen, zonder dat er geld voor nodig is.
Sociaal, duurzaam, héél eenvoudig en door de overheid erkend!

Lees meer »