Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Steenhuize maakt zich klaar voor de tweede editie van Steenhuize Feest

Steenhuize maakt zich klaar voor de tweede editie van Steenhuize Feest

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Steenhuize maakt zich klaar voor de tweede editie van Steenhuize Feest
Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024 wordt het centrum van Steenhuize terug omgetoverd tot het centrum van Feesthuize. Steenhuize Feest is namelijk toe aan zijn tweede editie en heeft ook voor het kermisweekend dit jaar een boeiend programma uitgewerkt. 
 
Steenhuize Feest heeft Steenhuize vorig jaar laten opleven tijdens het laatste weekend van mei. Heel wat dorps- en streekgenoten zakten af naar de deelgemeente van Herzele voor het kermisweekend en de vele randactiviteiten die er dan plaatsvonden. 
 
“Een tweede editie kon dan ook niet uitblijven! We hebben met ons elftal alles uit de kast gehaald om er terug een geslaagd weekend van te maken”, klinkt het bij Feesthuize, de organisatie achter Steenhuize Feest. 
 
Op vrijdag 24 mei 2024, om 17 uur wordt het startschot gegeven met het afterworkcafé. Dat wordt gevolgd door het duo dartstornooi.
 
Zaterdag worden de kolen op het vuur gegooid tijdens de barbecue, om dan al dansend de nacht in te gaan op de live muziek van de Horny Horses en de swingende beats van DJ ROBBY. 
 
De laatste dag van Steenhuize Feest start vroeg met de rommel- en ambachtenmarkt. Sfeer verzekerd, want om 11 uur speelt de harmonie van Sint-Lievens-Esse en in de namiddag is er de kinderdisco. Om 18 uur neemt het schlagerfestival de tent over: T.O.F., Dimi zingt Hazes en Larissa sluiten het feestweekend af met een knal!
 
“Vorig jaar schonken we zowel Chiro Steenhuize als het oudercomité van VBS Sint-Katrien 3000 euro. We hopen het dit jaar minstens even goed te doen en opnieuw enkele verenigingen uit ons dorp te steunen met de winst die het kermisweekend oplevert”, besluiten de leden van Feesthuize.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Vier de Vlaamse Feestdag in domein Puyenbroeck
Oost-Vlaanderen

Vier de Vlaamse Feestdag in domein Puyenbroeck

Op donderdag 11 juli viert de Provincie Oost-Vlaanderen de Vlaamse Feestdag in domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Het grootste recreatiedomein van Oost-Vlaanderen pakt uit met Vlaamse topartiesten (Metejoor, Willy Sommers, …) en heel wat randanimatie.

Lees meer »
Grootste outdoor skatepark van Vlaanderen
Sint-Lievens-Houtem

Grootste outdoor skatepark van Vlaanderen

Eén van de kleinste gemeenten van Oost-Vlaanderen, St-Lievens-Houtem, legt grootste skatepark van Vlaanderen (1000 m² groot!) aan op lagere schoolsite. Een uniek project, dat nu zaterdag 22 juni om 11u30 opent.

Lees meer »